FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  JUVENTUS BUCUREŞTI - FC TIMIŞOARA

Rusen: "Mai bine cazi de pe un cal frumos, decât de pe o gloabă"

rusen
rusen

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2010 00:00

Preşedintele executiv al clubului Juventus Bucureşti, Marian Rusen, s-a declarat extrem de satisfăcut de rezultatul tragerii la sorţi din această după-amiază

"Normal că mă bucur că am căzut cu o echipă puternică, aşa cum este FC Timişoara. Nu-i mai bine să cazi de pe un cal frumos, decât de pe o gloabă? Era şi păcat să fi ajuns până în această fază şi să jucăm cu vreo echipă mai slab cotată", a punctat Marian Rusen.

Acesta a continuat: "Dumnezeu şi-a întors capul şi către noi, către acest cartier şi această echipă de fotbal. O să vedeţi, poate, 10.000 de spectatori la meciul cu Timişoara. Păi, de exemplu, în prima etapă am avut 3.000 de spectatori şi acum, cu Delta Tulcea, am avut 1.000, vă daţi seama ce o să fie cu timişorenii?".

"Ştiţi ce? Câteodată, ambiţia egalizează valoarea. E adevărat, sutem entuziaşti, dar nu se ştie niciodată. În orice caz, o să fie un meci de văzut. O să vedeţi o organizare de primă mână. E un moment extrem de important pentru clubul nostru, vom vedea dacă suntem la nivelul ligii întâi atât prin jocul echipei, cât şi prin calitatea organizării", a încheiat preşedintele executiv al clubului bucureştean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează