FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - SĂNĂTATEA CLUJ 4-0

Sănătate curată! Steaua s-a mai distrat un pic, să uite de tristeţea din campionat

Ionel Ganea, în duel cu Prepeliţă
Ionel Ganea, în duel cu Prepeliţă

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 23:13

Levy, MM, Prepeliţă şi Florin Costea au primit roluri într-un reality show între două etape de campionat. De fapt, un meci de fotbal organizat ca o gală de wrestling: legenda nervilor şi a golurilor, Ganea, s-a întors în ring supărată, ca s-o înfrunte pe deţinătoarea trofeului. "Ganezul" seamănă acum mai mult cu un urs decît cu un fotbalist. Nu mai contează! Ba e chiar mai bine! Aşa, el completează decorul.

Nu lipseşte nici fumul pe care concurenţii intră în arenă, ca să sporească enigma şi suspansul înfruntării. La Buzău, el vine de la micii fripţi în spatele peluzei. În mirosul de carne friptă, steliştii strivesc "viruşi verzi", cu goluri Nikolici, Prepeliţă, Martinovici. Suporterii Sănătăţii, mici, verzi şi echipaţi caraghios, aduc cu nişte spiriduşi din cărţile pentru copii. Se uită fascinaţi la teren, unde ai lor se bat cu fotbalişti pe care i-au mai văzut doar la TV. Steliştii nu mai sînt entuziasmaţi deloc, ei nu prea au chef de basme.

Steaua - Sănătatea Cluj 4-0
Au marcat: Nikolici (2), Prepeliţă (31), Martinovici (49), D. Popa (87)
Steaua: R. Stanca - Emeghara (75 Geraldo), Iliev, Martinovici, V. Lupu - D. Popa, Prepeliţă (61 Bourceanu), Bicfalvi, Fl. Costea (46 Năstăsie) - Rusescu, Nikolici
Antrenor: Ronny Levy
Sănătatea: Pîglişan - Miclăuş, Sos, Sărmăşan, Kis - A. Albu, Simioanca, Gaşpar, S. Crişan - R. Rus (72 Hoca), I. Ganea (46 Nicula)
Cartonaşe galbene: Nikolici (45+1)
Arbitru: Fl. Ghimbăşan (Braşov). Asistenţi: M. Cantemir (Braşov), I. Dragoş (Făgăraş)
Stadion "Gloria", Buzău
Spectatori: 4.000


Ganea i-a atacat în glumă :)
Ionel Ganea a revenit pe teren contra unei echipe din prima ligă după trei ani şi jumătate, cu vreo 20 de kilograme în plus, dar la fel de determinat (foto). Doar că de data asta şi-a prins mai rar adversarii. L-a atacat pe Lupu, pe care l-a pus la pămînt cu cea mai dură intervenţie pe care a avut-o aseară. L-a ridicat pe stelistul mai tînăr ca el cu 19 ani şi a rîs cînd l-a văzut pe arbitru apropiindu-se speriat. Înaintea lui Lupu, îl tamponase tare şi pe Florin Costea.

Mai mulţi "viruşi" decît stelişti
Prezenţa Stelei la Buzău n-a mai atras oamenii ca la ocaziile trecute în care roş-albaştrii au jucat pe stadionul Gloriei. Doar 4.000 de oameni au fost în tribune, dintre care 10 au format galeria Stelei într-o peluză, iar în partea cealaltă au stat ultraşii echipei din Liga a III-a, "Viruşii verzi". Ei au fost mai mulţi, vreo 25. Suporterii Sănătăţii au afişat un singur banner: "Noi să fim sănătoşi!".

inbox
Steaua l-a adus la Buzău şi pe Galamaz, chiar dacă el n-a apărut pe foaia de joc. Stoperul a făcut un antrenament înaintea meciului, pe terenul Gloriei.

Ionuţ Năstăsie a debutat oficial pentru prima echipă a Stelei. Căpitanul "naţionalei" de juniori sub 19 ani a intrat după pauză în locul lui Florin Costea şi a jucat mijlocaş stînga.

Mihai Stoica a fost huiduit cînd a traversat terenul de la vestiare spre bancă, dar s-a apropiat de spectatorii de la tribuna 0 şi s-a împrietenit cu ei, după ce le-a făcut semne că îi pupă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
ciparian
ciparian  •  23 Septembrie 2011, 12:59

Gata, iar e pi.pi k.a.ka varzelona.....Au batut niste desculti, cu un portar de varsta lu bunicu, cu jucatori ce nu stiau sa lege 2 pase........si iar iau cupa-campionatul si europa league..........rap.andulele

nirocx
nirocx  •  23 Septembrie 2011, 11:05

"extraordinar meci. Steaua a fost exceptionala la toate capitolele. Si-a surclasat adversara. S-a vazut valoarea jucatorilor stelisti. Un meci adevarat, cu multe faze de poarta, multe ocazii si multe executii tehnice (normal ca din partea stelistilor)."

stelbz
stelbz  •  23 Septembrie 2011, 10:35

Vreau sa spun insa ca echipa Steaua mi s-a parut la fel de nesigura in faza de atac si la finalizare ca si in partidele pierdute din campionat. E greu de inteles starea de apatie a lui Florin Costea, nesiguranta in controlul si pierderea de mingii de catre Nicolici si Rusescu, in conditiile unui adversar care nu punea probleme.....Nu avem in atac jucator tip-golgeter( ex. Moraes, Wesley, Kapetanos etc)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează