FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »   CFR CLUJ - FC BOTOŞANI 2-0

Şedinţă nervoasă în lojă! Paszkany şi-a luat la rost subalternii

Paszkany s-a luat de Mureşan şi Zamfir
Paszkany s-a luat de Mureşan şi Zamfir

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 13:08

Deranjat de jocul echipei din prima repriză, finanţatorul CFR-ului i-a luat la rost pe subalternii săi.


Plecarea lui Ioan Andone nu a rezolvat problemele de la CFR Cluj, ci a produs tensiune la nivelul conducerii. Episodul petrecut în pauza meciului de aseară arată că relaţia dintre Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan nu este una foarte bună. Nemulţumit de jocul echipei în prima repriză a meciului cu FC Botoşani (2-0), finanţatorul feroviarilor le-a făcut o vizită în lojă subalternilor săi. Foarte nervos, Paszkany şi-a exprimat nemulţumirile gesticulînd permanent. În tot acest timp, preşedintele Mureşan şi directorul executiv Răzvan Zamfir au stat nemişcaţi în fotoliile lor. Cînd a plecat din lojă, Paszkany l-a bătut dojenitor pe umăr pe Mureşan.

Unul dintre motivele pentru care relaţiile dintre Paszkany şi Mureşan par să se fi răcit îl constituie despărţirea lui Ioan Andone de CFR. Fostul tehnician al feroviarilor, prieten cu Paszkany, a lăsat de înţeles că a plecat de la Cluj şi din cauza neînţelegerilor cu Iuliu Mureşan şi Răzvan Zamfir, care au insistat pe lîngă patron pentru debarcarea "Fălcosului", după meciul cu Steaua.


S-a scandat numele lui Andone
Ioan Andone, antrenorul care a cucerit două titluri cu CFR, în 2008 şi 2012, nu a fost uitat de fanii CFR-ului. Galeria clujeană i-a scandat numele fostului tehnician al feroviarilor, care a renunţat la funcţie după remiza de la Istanbul, cu Galatasaray (1-1). Altfel, moldovenii au ţinut neapărat să rămînă cu o amintire de la Cluj, solicitîndu-le campionilor României o poză de grup.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
makedon
makedon  •  02 Noiembrie 2012, 09:05

Kapetanos e atacant de careu, nu e bun pentru jocuri de contraatac, daca primeste mai multe centrari mai da cu capul goluri, dar mingea trebuie sa ajunga la el. Cfr acum nu are atacanti adevarati, nici Sougou nu e asa de bun, are viteza si asta ajuta foarte mult.

makedon
makedon  •  02 Noiembrie 2012, 08:54

ultras.nationalist: La cfr cei mai buni sunt: Ivo Pinto, Felegueiras (Mario), Camora, Sougo, .......... si restul aproape ca nici nu sunt fotbalisti, si asta e ordinea. Veti vedea ca Ivo Pinto va ajunge departe e tanar si cu viteza e aproape pe urmele lui Alvaro P.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  01 Noiembrie 2012, 20:46

daca Paszkany s-a luat dupa Muresan si Zamfir inseamna ca este foarte naiv....Andone este antrenorul care a castigat titlul cu CFR-ul anul trecut si care a calificat CFR-ul in LC dupa 2 tururi preliminare,dintre care unul cu o echipa mult mai valoroasa(FC Basel) si a obtinut in LC 4 puncte in 3 meciuri cu Braga,Manchester si Galatasaray dintre care 2 au fost in deplasare si toate aceste rezultate nu au venit datorita unui lot foarte valoros,un lot destul de subtire din punctul meu de vedere,inafara de Sogou,Felegueiras,Bastos,Rui Pedro si bulanul lui Kapetanos CFR-ul nu prea are jucatori...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează