FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI

Șefii unei echipe din Liga 1 au cedat nervos după meciul din Cupă: "Asta e de cascadorii râsului! Am ajuns iar pe toate posturile de televiziune"

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 18:20

FC Botoşani a pierdut partida cu CS Afumaţi din şaisprezecimile de finală ale Cupei României, scor 1-0, iar finanţatorul clubului a ieşit la atac.

"Înaintea jocului l-am felicitat pe Leo pentru ce am făcut în tur. Acum să-l sun şi să-i spun ce? Nu e vorba că nu au jucat câţiva titulari.

Ăia sunt vai de mama lor, fac schimb de chiloţi între ei când intră pe teren ca să fie la număr! Am ajuns iar pe toate posturile de televiziune! Să te elimine Afumaţiul. Asta e de cascadorii râsului! Suntem de tot râsul!", a declarat Valeriu Iftime pentru Monitorul de Botoşani.

O reacţie la fel de dură a avut şi preşedintele clubului botoşănean, Cornel Şfaiţer: "Ruşine, ruşine, ruşine! E o lipsă totală de respect faţă de club, de suporteri. Mă deranjează atitudinea unora dintre ei. Le-am atras atenţia înaintea meciului, însă chiar nu credeam că se vor face de râs. Mai sunt şi supăraţi că nu joacă în Liga I. Să nu aud că a fost terenul mocirlos, prea mic şi că au tras de timp. Nici nu vreau să aud aşa ceva."

FC Botoşani a terminat turul sezonului regulat pe poziţia a 4-a a clasamentului Ligii I, acumulând 20 de puncte.

Sursa: www.botosaneni.ro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (36)
patrick83
patrick83  •  29 Octombrie 2016, 13:29

noua de ce ne stegeti comentariile dar lu ieftimie ii lasati declaratiile foarte jignitoare la adresa unor copii?? asa se vede cat sunteti de impartiali... foarte frumos!!

317827231930285
Alfonso Senior  •  28 Octombrie 2016, 16:40

Vrajeala aiurita si *** de la Botosani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

patrick83
patrick83  •  28 Octombrie 2016, 07:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează