FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO MERGE ÎN SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI

Silvian Cristescu: "Am dominat Dinamo la toate capitolele! Noi ratăm, alţii se califică"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, este de părere că oltenii au evoluat mai bine decît Dinamo în partida de ieri şi spune că Ştiinţa ar fi meritat să meargă în semifinalele Cupei României.

"Am făcut un meci foarte bun aseară, am dominat Dinamo la toate capitolele. Am avut posesie, ocazii, cred că situaţiile noastre de gol au fost mult mai clare. Din păcate, unii joacă frumos, au ocazii, iar alţii se califică.

Găman şi Bărboianu sînt jucători buni, cu experienţă, dar în momentul penalty-urilor nu au fost la fel de lucizi cum s-a întîmplat în cazul dinamoviştilor. Şi eliminarea lui Dilevski mi se pare cam uşoară, al doilea cartonaş galben mi s-a părut că a fost acordat cu prea mare lejeritate", a comentat Cristescu la sportro.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (25)
barzoy
barzoy  •  11 Noiembrie 2010, 18:48

Am dominat nu am dominat ne-au batut catelusii ce atat jucam facem si noi nu mai batem pe nimeni de 3 meciuri . Ciocu mai mic si mai puneti mana pe munca tata la iarna daca nu luam 2 atacanti si 2 fundasi de retrogradare tragem iar . FORZA STIINTA

rngade
rngade  •  11 Noiembrie 2010, 17:00

Fiecare esec ar trebui sa dea tot atatea motive de analiza mult mai temeinica a cauzelor care l-au determinat. Romaneste e sa te lamentezi, sa dai vina pe unul sau altul dar continuand tot asa nu vom ajunge niciodata sa facem performanta cu adevarat. Jocurile frumoase, ocaziile sau ratarile nu raman in palmaresul echipei. Rezultatele, in schimb, da!

biid
biid  •  11 Noiembrie 2010, 16:54

Da,la fel cum dominati si campionatul iar la final trageti sa nu picati.De ani de zile doar gura si ingamfarea este de voi,in rest....pauza.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează