FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Șoc la Steaua! O vedetă a cerut rezilierea contractului: "Dacă nu mă mai vrea patronul, plec!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 23:42

După ce a fost criticat intens de finanțatorul Gigi Becali în ultima perioadă, Ricky Boldrin a declarat că e afectat de declarațiile lui Becali și că ar putea părăsi Steaua în iarnă. 

"Am greșit, îmi asum responsabilitatea, dar mergem mai departe, asta e. Jocul nostru nu merge, echipa nu joacă bine, dar trebuie să facem ceva in privința asta la iarnă. Trebuie să legăm victoriile pentru a avea o atmosferă bună. 

Gigi e patronul echipei, poate vorbi ce vrea. Eu la iarnă voi discuta cu agentul meu, că nu mi-au plăcut declarațiile lui, iar dacă patronul nu mă mai vrea, dacă el crede că nu mai pot ajuta echipa, voi pleca. 

Toată lumea știe că postul meu e cel de număr opt, așa cum am jucat la Steaua. Nu sunt decar", a spus Boldrin la TV Dolce Sport. 

"Am vorbit acum cu Şumudică şi i-am zis aşa: «V-am dat pe Boldrin 400.000 de euro. Voi îi aveţi pe Junior Morais şi Teixeira, cărora le expiră contractul şi pleacă gratis.Eu vi-l dau pe Boldrin înapoi şi voi mi-i daţi în iarnă pe ăştia doi». Junior Morais a venit la palat şi a zis că semnează cu Steaua în iarnă şi vine gratis la Steaua. cu Teixeira n-am vorbit" Becali, ieri, la TV Digi Sport

"S-ar putea ca Boldrin să nu mai prindă pentru că dacă revine Tănase, el nu poate să joace în faţa lui Tănase. Dacă vine Teixeira, iar nu poate să joace în faţa lui, dacă vine Budescu, iar nu poate să joace. Are trei, patru jucători care-l elimină"
Becali după ratarea calificării în primăvara europeană

"E ușor să cedezi când e greu. Eu zic să treacă peste că va fi bine"
William de Amorim, despre decizia lui Boldrin 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
gazistu
gazistu  •  15 Decembrie 2016, 14:09

Ce vedeta are steaua? de cand e reghe antrenor nu mai exista jucatori exponentiali, aduce nevastasa fotbalisti de titul: chitosca, denis man, golubovic, etc :=)))

chromophobia
chromophobia  •  15 Decembrie 2016, 10:10
Postat de Ionel Ghita pe 15 Decembrie 2016, 09:53

PACAT DE BOLDRIN CE VINA ARE EL CA DE OBICEI BECALI TAIE SI SPINZURA DAIA NU JOACA ECHIPA EL STIE DOAR VB URITE LA ADRESA JUCATORILOR IA SA JOACE EL SA VD STIE SA LEGE 2 SAU 3 PASE A MAI FC EL ASA IN URMA CU CV TIMP CIND JUCA MENDOZA LA STEAUA STAI IN BANCA TA MAI BINE IAI INCURAJA NU SA II FC PRAF CA DAIA NU JOACA

Mai bine ii ia Becali pe prietenii lui,Reghecampf,Mihai Stoica,Argaseala si Mache si sa mearga in Pipera sa se spanzure.Fotbalistii n-au nicio vina

838079199619417
Ionel Ghita  •  15 Decembrie 2016, 09:53

PACAT DE BOLDRIN CE VINA ARE EL CA DE OBICEI BECALI TAIE SI SPINZURA DAIA NU JOACA ECHIPA EL STIE DOAR VB URITE LA ADRESA JUCATORILOR IA SA JOACE EL SA VD STIE SA LEGE 2 SAU 3 PASE A MAI FC EL ASA IN URMA CU CV TIMP CIND JUCA MENDOZA LA STEAUA STAI IN BANCA TA MAI BINE IAI INCURAJA NU SA II FC PRAF CA DAIA NU JOACA

Vezi toate comentariile (34)
Comentează