FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPATIMISOREANA.RO

Spectacol total la Piatra Neamţ

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Sponsorul Cupei promite o premiera in Romania prin finala dintre CFR şi Unirea Urziceni de la Piatra Neamt, ce are darul de a spori interesul si mai ales de a confirma asteptarile tuturor spectatorilor care vor lua drumul arenei Ceahlăului sîmbătă seară.

10.000 de mingi, care vor fi sutate inspre tribunele stadionului "Ceahlaul" pentru a ramane ca amintire spectatorilor, plus inca 30.000 de baloane vor completa decorul intr-un atractiv show cu lumini, confetti, fum si laser, precum al unei adevarate finale de Champions League.

Inaintea debutului finalei, cu ajutorul imaginilor video de pe ecranele gigant ce vor fi amplasate pe Borzoghean, va putea fi cunoscut si retrait parcursul fiecarei combatante in drumul spre finala de la Piatra Neamt.

Imnul national va fi cantat sîmbătă, in duet, de Nicolae Furdui Iancu si Felicia Filip.

"Incercam sa ne autodepasim fata de ceea ce a fost anul trecut in acel spectacol de adevarata finala europeana. Lucram cu experti din strainatate, care si-au probat calitatile ultima data la finala Ligii Campionilor de la Atena, din 2007. Spunem ca am reusit sa scoate aceasta competitie interna, interesanta de altfel, dintr-un con de umbra, in care intrase de ceva timp in urma", a declarat Turdor Ghiurca, junior brand manager Timisoreana. (Ciprian AVADANEI)


Continuare articol : AICI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  10 Mai 2008, 15:35

abia astept meciul :D sa vad ce atmosfera va fi pe stadion :D:D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează