FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - SPORTUL, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua cheamă suporterii la meciul cu Sportul » Campanie pe facebook! ;)

Articol de , - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Oficialii din Ghencea cheamă suporterii la stadion pe net şi le oferă bilete-cadou pentru partida cu Utrecht.

Steaua apelează la o promoţie pentru a transforma partida de Cupă cu Sportul, de astă-seară, într-una atractivă pentru fani. Şefa departamentului de ticketing invită suporterii la meci pe facebook! În jur de 300 de persoane primiseră invitaţia ei pînă ieri după-amiază.

Clubul are şi o ofertă specială pentru public: fiecare al 100-lea cumpărător al unui tichet pentru jocul din seara asta primeşte un bilet gratuit valabil la "returul" cu Utrecht. Cîştigătorii au dreptul să vadă partida din Europa League de la tribuna a II-a a stadionului din Ghencea. Preţul la case al unui astfel de loc e de 50 de lei.

Roş-albaştrii au apelat la această campanie alarmaţi de numărul mic de persoane care au asistat la jocul cu Pandurii. Doar 4.000 de oameni s-au aflat în tribune luni seară şi şefii clubului se tem că audienţa ar putea fi chiar mai mică la duelul cu Sportul.

11.000 de spectatori au strîns steliştii la cele două meciuri jucate acasă în luna octombrie, cu Sportul (4-2) şi cu Pandurii (2-0)

25.000 de oameni au fost pe Ghencea la jocul cu Craiova (2-1), primul pe care echipa antrenată atunci de Piţurcă l-a disputat acasă în actualul sezon

Vochin: "Nu joacă nimic!"
Redactorul şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Andrei Vochin, a criticat prestaţia echipei lui Lăcătuş: "Steaua nu joacă nimic, nu are identitate, arată foarte rău. Cu Pandurii, a avut patru ocazii de gol, iar primul şut pe poartă a apărut prin minutul 48 sau 50. Vedem doar o bubuială fără noimă, o echipă care nu ştie ce joacă. Cînd spun astea, mă bazez pe ce am văzut la meciul cu Pandurii şi pe datele statistice pe care le am", a spus Vochin în emisiunea "Fotbal club", de la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
vik2195
vik2195  •  27 Octombrie 2010, 21:54

ce latra caini astia..

sslr
sslr  •  27 Octombrie 2010, 11:41

@filozoful c iorete, daca rapid aduce in medie 7500 de inaripate/meci e un motiv de lauda? steaua a strans la un meci 25000. ia calculeaza tu, penibile, la cate meciuri ajung c iorile - presupunand ca au un varf de bun simt - sa se compare?

filozoful
filozoful  •  27 Octombrie 2010, 11:03
Postat de biiii pe 27 Octombrie 2010, 09:31

dinamuuuuistii nu au dreptul sa comenteze. situatia e similara la ei

..pai parca ando a spus ca va da voua biletele sa le umpleti stadionul:):)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează