FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - STEAUA, JOI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şumudică şochează » 1. Tg. Mureş 2. Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului spune că pentru el e mult mai importantă partida din campionat de duminică decît derby-ul cu roş-albaştrii din Cupă.

Cu o zi înainte de întîlnirea-şoc din Cupa României Timişoreana, cu Steaua, Marius Şumudică spune că-şi face mai multe griji pentru partida de duminică, din Liga 1, cu Tîrgu Mureş. Antrenorul Rapidului a lăsat să se înţeleagă că prioritare sînt meciurile din campionat.

"Cel mai mult mă gîndesc la jocul de la Tîrgu Mureş, ce implică o deplasare lungă şi obositoare. Contează şi Cupa pentru noi, dar trebuie să avem grijă şi să ne recuperăm fizic pentru a ne prezenta în formă optimă duminică", a explicat Şumi.

Tehnicianul de 39 de ani a vorbit şi despre obiectivele Rapidului în acest sezon: "Misiunea mea e să le aduc suporterilor giuleşteni meciuri de Europa. Dacă luăm şi vreun trofeu, cu atît mai bine!".

"Sîntem pe locul trei pentru că merităm! Vreau să încheiem anul pe podium"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

Copos e de altă părere
Patronul George Copos spune că-şi doreşte enorm ca Rapid să o elimine pe Steaua: "Am zis dinainte că ar fi bun un egal în campionat, dar în Cupă trebuie neapărat să cîştigăm. Nu va mai fi o partidă atît de tacticizată, consider că ne aşteaptă un meci de care pe care".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fkumore
fkumore  •  10 Noiembrie 2010, 01:41

Au inebunit astia dupa bani :|,alooo,nebunilor,noi suporterii vrem cupa Romaniei..........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close