FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

SUPERVIDEO Dinamoviștii s-au dezlănțuit în cantonament! Legătura de nezdruncinat dintre jucători și suporteri, într-o filmare superbă

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 00:37

 "Vă mulțumim pentru susținere și vă așteptăm miercuri, să fiți alături de noi! Hai, Dinamo!" este mesajul căpitanului dinamovist Paul Anton, la finalul unui video în care jucătorii "câinilor" s-au filmat cântând una dintre scandările preferate ale galeriei: "FC Dinamo, știi că eu voi fi alături, căci fără tine n-aș putea trăi, hai, bate, adună punctele să fim primii, Dinamo, joacă din adâncul inimii".

Imaginile din cantonamentul de la Săftica îi arată pe jucători urmărind pe un proiector imagini cu galeria dinamovistă și interpretând ca niște adevărați ultrași versurile cântecului atât de drag fanilor.

Returul din Cupa României Steaua - Dinamo este miercuri, 20 aprilie, de la 21:30. În tur a fost 0-0 în Ștefan cel Mare.

Citește și: Scrisoare emoţionantă a unui titular dinamovist din Derby de România: "Mă înclin! Am jucat pentru cea mai iubită echipă"

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”

Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”


Comentarii (16)
leonv
leonv  •  17 Aprilie 2016, 22:16
Postat de lecram55 pe 17 Aprilie 2016, 11:23

Copile, lasă-te de comentarii, vrei sa îți arăt carnetul meu de Amicii Clubului Dinamo din 1970, tu habar nu aveai ce e aia !!!

Iti place ba membrule ce joaca dinamo cu un om in plus din minutul 50 ?Esti multumit ca nu au avut nici macar o ocazie si ca cocosatul de rotariu in afara de gol face umbra degeaba pe teren ?Asta este dinamo de care esti extaziat ?

1745flo
1745flo  •  17 Aprilie 2016, 18:05
Postat de alin2313 pe 17 Aprilie 2016, 10:26

Felicitari grupului de la Dinamo, antrenorilor, in special lui Mircea Rednic, Danciulescu si mai ales lui Negoita...Stiu c-o sa sara multi cu gura sa spuna ca Negoita e un chitros, un zgarcit etc...E dreptul fiecaruia sa-si exprime parerea, sa aibe anumite idei...Eu unu il apreciez pe Negoita pentru c-a avut curaj sa se implice, sa faca tot ce poate sa salveze clubul de la faliment...Usor usor lucrurile au inceput sa se imbunatateasca la Dinamo, acum exista un grup unit, niste jucatori care dau tot pentru culori...Nu sunt ei cei mai buni, n-au ei cele mai mari salarii, nu sunt convocati la nationala clanului becaliot, dar isi rup picioarele pentru Dinamo...eu vad pasiunea lor pentru alb-rosu, le vad iubirea pentru culori in daruirea lor, mai ales in meciurile cu fcsb...Corbu, Olteanu, Hanca, jucatori care poate pentru multi nu spun nimic, dar pentru mine spun multe...acesti jucatori, slabi, buni, cum or fi joaca pentru Dinamo cu mandrie...Dinamo e ceva aparte, nu e o echipa de fotbal sau un club sportiv, Dinamo e un sentiment, o stare de spirit...Cine iubeste acest club intelege ce vreau sa spun...Asta se vede de fiecare data in peluza Catalin Hildan, in ardoarea cu care noi cantam si ne sustinem echipa...de asta avem cei mai frumosi suporteri, cei mai inflacarati si cei mai devotati...pentru ca noi nu suntem doar niste fani ai unui club, noi suntem bucatele din emblema clubului, bucatele ce alcatuiesc imaginea cainilor rosii, bucatele din istorie, din victorii si esecuri...

Frumos, subscriu!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  17 Aprilie 2016, 17:39

100% prezent la meci ! Haideti sa ne incurajam favoritiiiiiiiiiiiii

Vezi toate comentariile (16)
Comentează