FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - VIITORUL

CFR CLUJ - VIITORUL // FOTO Suporterii Viitorului, reverență în fața lui Gică Hagi » Mesajul afișat la Supercupa cu CFR Cluj, după parcursul României U21 de la EURO

CFR Cluj - Viitorul +2   FOTO
CFR Cluj - Viitorul

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2019 20:12

CFR CLUJ - VIITORUL // Aproximativ 10.000 de spectatori au venit la Supercupa României dintre CFR Cluj și Viitorul, o asistență mai mică decât acum o lună, când stadionul din Ploiești a fost arhiplin la finala Cupei, câștigată de echipa lui Gică Hagi cu Astra Giurgiu, 2-1 după prelungiri. 

Cei 1.000 de suporteri veniți de la Constanța pentru a o încuraja pe Viitorul i-au dedicat un mesaj special lui Gică Hagi, în contextul parcursului de senzație al naționalei U21 de la Europeanul recent încheiat. 

După ani de abnegație, mulțumim Hagi pentru noua generație”, a fost mesajul afișat de galeria dobrogeană în startul partidei. 

cfr cluj viitorul +3 FOTO

Gheorghe Hagi, considerat de o parte din fotbalul românesc „arhitectul” generației actuale de la naționala U21, a școlit la Academia sa numai puțin de 10 dintre jucătorii prezenți în lotul lui Mirel Rădoi la Europeanul din Italia și San Marino: Căbuz, Manea, Nedelcu, Coman, Cicâldău, T. Băluță, Ciobanu, Boboc, Ghiță și Ianis Hagi

România U21 a fost eliminată în semifinale la EURO 2019 de Germania U21, 2-4. Anterior, în faza grupelor, terminase pe locul 1, învingând Croația U21 cu 4-1, Anglia U21 cu 4-2 și remizând cu Franța U21, 0-0. Totul despre turneu AICI!

Urmărește AICI partida dintre CFR Cluj și Viitorul 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
1231054496997920
Florin Panaiot  •  06 Iulie 2019, 22:00

Regele tot Rege Rămâne Contestatarii sa se Abțină Daca Sunteti Buni Încercați Sa faceți voi și după vorbim până atunci gura mică că sunteți mici!!!

gicab
gicab  •  06 Iulie 2019, 21:47

Marea masa a “suporterilor” viitorului e formată din angajați, rudele acestora , prietenii lor iubitele fotbaliștilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează