FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA

Surpriză! FRF a hotărît unde se va juca finala Cupei României

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 16:58

FRF a anunțat zilele trecute că finala Cupei Ligii se va desfășura la Giurgiu, iar azi a apărut informația că ultimul act al Cupei României dintre Steaua și U Cluj se va disputa pe Cluj Arena, la 31 mai.

18:10

Pînă la anunțul oficial pe care cei de la FRF îl vor face, aceștia vor face o vizită la Cluj Arena pentru a inspecta condițiile de acolo și pentru a se asigura că totul este în regulă. 

Știre inițială

Decizia ar fi fost deja luată de Comitetul Executiv al FRF, iar aceasta va fi oficializată abia săptămîna viitoare, susține stiridesport.ro.

Conducerea Stelei a atras atenția chiar și înaintea anunțării acestei decizii că n-ar fi drept ca acest meci să se joace la Cluj, iar Helmuth Duckadam propusese și o alternativă: să se joace la Cluj, dar pe stadionul CFR-ului.

Cluj Arena are însă o capacitate mai mare, iar Federația Română se așteaptă ca toate cele 30.000 de locuri să se ocupe.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (128)
814749051951623
Emilian Stan  •  11 Aprilie 2015, 12:57

Au ales Clujul deoarece pe National Arena ar fi venit max.5000 de semintari

fcsb.86
fcsb.86  •  11 Aprilie 2015, 12:42
Postat de ion_ciobanu pe 10 Aprilie 2015, 23:32

Nu chiar, U chiar are galerie, istorie şi suporteri, spre deosebire de ne-echipa cealaltă, mi-e scârbă să-i scriu numele, care era (eu o consider deja desfiinţată) un surogat, un nechezol al fotbalului şi în Cluj-Napoca mai toată lumea o detesta. Universitatea, chiar dacă are galeria înfrăţită cu maidanezii, e ECHIPĂ DE FOTBAL în adevăratul sens al cuvântului. În mall-ul lui pascani cumpăram un tricou al lui "U" (am o colecţie de câteva sute de tricouri de fotbal) şi-mi zice vânzătoarea: "iar se termină, avem şi cu echipa cealaltă dar nu le cumpără NIMENI".

Din pacate faptele au dovedit contrariul la ce spui tu. Cand a jucat Steaua la Cfr acasa in cupele europene a fost cel mai bun moment sa se vada cat de multa lume detesta acel club.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  11 Aprilie 2015, 12:13

nu conteaza unde se joaca finala cupei romaniei! cel mai mult conteaza sa vedem fotbal de calitate! si tinand cont ca fotbalul e cam pe pierdere de spectatori e bine ca se joaca intr-un oras unde oamenii chiar vin pe stadioane! cu siguranta stadionul va fi plin! steaua e echipa de interes national cu suporteri in toate localitatile din romania! simbolul romaniei in fotbal este peste tot acasa!si la cluj vor avea suporteri ,poate mai civilizati si mai onesti ca stricatii care injura echipa la bucuresti! e o alegere buna sa se joace la cluj! la bucuresti steaua nu e sustinuta asa ca la cluj cel putin 50% dintre spectatori vor fi stelisti!

Vezi toate comentariile (128)
Comentează