FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL - CFR CLUJ 4-0

FOTO Tachtsidis l-a exasperat pe Mutu » Gest inexplicabil chiar în fața antrenorului: „Nu faci așa ceva!”

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 20:44 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 21:34

CFR Cluj a fost umilită la Hunedoara, 0-4, după ce Panagiotis Tachtisdis (33 de ani) a fost eliminat în minutul 11 al partidei cu Corvinul, din sferturile Cupei României Betano.

Experimentatul mijlocaș a făcut un gest inexplicabil, chiar în fața lui Adrian Mutu, în tușă. A fost depășit de Lupu, apoi l-a lovit pe acesta cu cotul în față.

+1 FOTO

Jucătorul Corvinului a căzut, iar centralul Iulian Dima se pregătea să scoată cartonașul galben din buzunar. Doar că, după ce a văzut că Lupu sângerează, a decis să îi dea roșu direct lui Tachtsidis. Faza nu a mai fost analizată la VAR. Mijlocașul grec va fi suspendat în Superliga, pentru două meciuri, urmând să rateze duelurile cu Rapid și FCSB.

Adrian Mutu, exasperat de Tachtsidis

Faultul s-a petrecut chiar în fața lui Mutu, care a făcut niște gesturi de disperare imediat cum a văzut ce a făcut Tachtsidis. Antrenorul de la CFR Cluj și-a pus mâinile în cap, apoi s-a întors dezamăgit cu spatele.

Fără mijlocașul grec, CFR Cluj a avut două ocazii în prima repriză. Michael a ratat singur cu portarul, iar Muhar a trimis cu capul în bară. Însă Corvinul a marcat, prin Lică, la un corner. La pauză, Florin Bratu a comentat lipsa lui Tachtsidis și l-a taxat pe mijlocaș.

„Se vede lipsa lui. Tachtsidis era un jucător important pentru CFR Cluj. Eu înțeleg că e bătăios, dar nu faci gesturile astea, te costă”, a declarat Bratu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și:

Oferta pe care Edward Iordănescu e dispus să o accepte! Contract pe 4 ani și o clauză specială » Selecționerul a pus pe „hold” orice alte tratative
TRATATIVE
Oferta pe care Edward Iordănescu e dispus să o accepte! Contract pe 4 ani și o clauză specială » Selecționerul a pus pe „hold” orice alte tratative
Șoc la Farul » Un titular i-a întors spatele lui Hagi și pleacă la Ludogorets! Budescu, tras și el pe linie moartă
FARUL
Șoc la Farul » Un titular i-a întors spatele lui Hagi și pleacă la Ludogorets! Budescu, tras și el pe linie moartă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
daniaania
daniaania  •  03 Aprilie 2024, 08:57

Băiatul ăsta grec trebuie dat afara.

demostene1
demostene1  •  03 Aprilie 2024, 01:37

asa ceva se mai face pe la judeteana cand jucatorul are ceva de impartit cu antrenorul sau sponsorul echipei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează