FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - SPORTUL 1-1 (3-1 LA PENALTY-URI)

Tătăruşanu i-a purtat iar noroc Stelei: "Sîntem obosiţi şi îngheţaţi!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2010 00:00

Portarul crede că n-au fost mulţi spectatori în tribune din cauza frigului, care l-a afectat şi pe el. Acesta s-a plîns după meci că echipa a jucat cu Sportul la două zile distanţă de la partida cu Pandurii.

Ciprian Tătăruşanu e talismanul roş-albaştrilor în actuala stagiune. Şi-a calificat colegii în grupele Europa League după lovituri de departajare la Zurich şi i-a dus şi în "sferturile" Cupei tot la penalty-uri. Aseară i-a cerut voie arbitrului să meargă la toaletă imediat după finalul a 120 de minute de joc. A revenit din vestiar după un minut şi şi-a dus colegii mai departe.

- Ciprian, ai fost surprins să ajungeţi la loviturile de departajare?
- Da, sincer vă spun. Nu mă gîndeam să avem un meci atît de greu cu Sportul. Dar e bine că ne-am calificat.

- Puţini oameni în tribună...
- Asta e, lumea a fost obosită de la serviciu, gîndiţi-vă că s-a jucat într-o zi de miercuri. Plus că a fost şi frig. Foarte frig, am simţit şi eu aerul rece.

- A fost greu să jucaţi la 48 de ore de la meciul cu Pandurii?
- E foarte obositor. Deşi adevărul e că eu n-am de ce să mă plîng, doar sînt portar, deci nu e nevoie să alerg prea mult.

"Tătăruşanu e eroul nostru, se ştie deja! Sloganul din Ghencea e <Apără Tătăruşanu!>. Ciprian e cel mai bun portar din România!"
Janos Szekely, mijlocaş Steaua

"Cosmin Matei va ajunge mare de tot! Îmi pun capul la bătaie cînd pariez pe el, deşi am mai zis la fel de Andrei Ionescu şi de Răduţ! Băiatu' ăsta s-a născut fotbalist. O să mă ocup personal de el"
Gigi Becali, patron Steaua

"Nu ştiu ce se întîmplă cu Bilaşco, parcă nu mai e el! Kapetanos? Poate după ce a prins <naţionala> Greciei vrea mai mult, visează la un club mai mare ca Steaua. Nu mai dă totul, nici nu mai transpiră!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Cupa e la îndemîna noastră. E suficient să mai cîştigăm patru meciuri şi gata, avem un trofeu!"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

"Nu pot să fiu supărat din cauza eliminării. Ne-a bătut Steaua la penalty-uri, asta este!"
Viorel Moldovan, antrenor Sportul

"Dacă nu baţi nici rezervele Stelei, atunci ai o problemă mare! Felul în care ne prezentăm noi ridică multe semne de întrebare!"
Vasile Şiman, preşedinte Sportul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
neko00
neko00  •  28 Octombrie 2010, 11:33

@rilancio : Tu esti mai p.r.o.s.t decat Szekely. Tatarusanu este chiar cel mai bun portar din Romania, alaturi de Bornescu. In meciul cu Dinamo a facut o greseala, s-a intamplat. Ideea ca Tatarusanu este peste toti portarii din istoria lui Dinamo, daca mi-l vei da exemplu pe Lobont inseamna ca ai iq-ul cam scazut si nu are rost sa continu discutia.

attilahun
attilahun  •  28 Octombrie 2010, 09:50

Bun de tot Tatarusanu.......partea proasta e ca atunci cand chiar trebuia sa apere l-au trimis Cristea si Niculae pana la coltul blocului dupa tigari....

kaddafi10
kaddafi10  •  28 Octombrie 2010, 09:18

Daca se ocupa Jiji si de bietul copil, e claaaar!!!! Il strica si pe asta!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează