FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - LUCEAFĂRUL ORADEA, AZI, 21:15, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tibor Moldovan aprinde meciul din Cupă: "Conducerea îi spunea lui Andone cine să joace!"

Moldovan a avut o experienţă scurtă în Ungaria, iar în ţară a evoluat pentru Alba Iulia, Farul, Dinamo şi Bistriţa
Moldovan a avut o experienţă scurtă în Ungaria, iar în ţară a evoluat pentru Alba Iulia, Farul, Dinamo şi Bistriţa

Articol de , - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 11:33

Atacantul Luceafărului Oradea declară că nu a evoluat mai mult în perioada petrecută în Ştefan cel Mare deoarece "Fălcosul" asculta ordinele venite din birouri


Un fost jucător al roş-albilor tensionează partida de azi, din "16"-imile Cupei României, Dinamo - Luceafărul Oradea, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la DolceSport, de la ora 21:15. Tibor Moldovan, acum la Luceafărul şi care a evoluat în sezonul 2004 - 2005 în Ştefan cel Mare, îl acuză pe antrenorul de atunci al "cîinilor", Ioan Andone, că alcătuia primul "11" la indicaţiile şefilor.

"Am avut o perioadă nefastă la Dinamo, unde nu mi s-a oferit şansa de a juca. Am vorbit cu antrenorul de atunci şi mi-a explicat că sînt cerinţe din partea conducerii să evolueze altcineva, eu rămînînd astfel pe dinafară. Asta deşi suporterii mă cereau pe teren, întrucît veneam după o perioadă bună la Alba Iulia, unde am înscris goluri frumoase", a spus Tibor Moldovan pentru ebihoreanul.ro.

"S-a evidenţiat băgîndu-şi prietena în spital"
Ioan Andone i-a răspuns ieri atacantului de 29 de ani: "E un mincinos şi nici nu vreau să iau în seamă toate porcăriile. Spun atît: în viaţa mea nu i-am zis vreunui jucător că nu are şanse, indiferent de echipa pe care am pregătit-o. Asta declar cu mîna pe Biblie, altceva nici nu mai vreau să comentez".

Oficialii "cîinilor" s-au amuzat de declaraţiile lui Moldovan: "Să nu uite că a venit la Dinamo după ce şi-a bătut prietena pînă a băgat-o în spital, ăsta a fost singurul lucru prin care s-a afirmat în carieră. Apoi, cine e vinovat că el n-a reuşit să se impună în faţa unor atacanţi precum Niculescu, Dănciulescu, Mihalcea, Bălţoi sau Drăgan?!".

"Trebuie să avem încredere că putem trece de Dinamo"
Tibor Moldovan, atacant Luceafărul

1 gol în 5 meciuri a reuşit Moldovan pentru Dinamo în Liga 1, el avînd apariţii pentru "cîini" doar pe finalurile de meci

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Septembrie 2011, 12:48
Postat de ciocaneanu pe 22 Septembrie 2011, 05:55

Actualii sefi din fotbal sint toti oameni integri si al caror caracter e dincolo de orice indoiala. Au facut asa repede o caruta de bani numai datorita faptului ca au muncit pe ruptelea, mult mai mult decit ceilalti! Cine crede ca se pune problema de coruptie, trafic de influenta, evaziune fiscala sau chiar fals in acte si coruptie ..... ahhh, are dreptate! Penescu a fost sacrificat ca praf in ochii multimii astfel ca restul sa-si poata vedea linistiti de "treaba"! O banda de hoti de drumul mare care a devalizat tara, inglodind-o in datorii cind nu mai era nimic de furat.

Absolut de acord cu comentariul tau. Cat despre afirmatia lui Tibor, insusi Andone nu neaga decat faptul ca i-ar fi spus ca nu are sanse, nu ca i-ar fi facut conducatorii echipa! De altfel, Andone chiar inainte de a fi izgonit de la Dinamo, la finele lui 2005, a fost surprins de camere cand i se destuinuia lui Lupescu cum ca "a vopsit destui jucatori". Tibor era in forma atunci, nu se stie cum ar fi evoluat cariera lui daca era altfel atmosfera la Dinamo. Dar erau altii prioritari, ca de obicei. Cum e acum cu Paun si Stanescu, jucatori care nu primesc sanse pentru ca nu vrea interlopul albanez... Cum, care? Cel care l-a tras de trompa pe Badea!

nicky
nicky  •  22 Septembrie 2011, 12:31

Sa fim seriosi! Individul asta a devenit fotbalist mediocru, ma mir ca mai auzim de el. Daca era asa cum zicea, imediat dupa ce a plecat de la Dinamo ar fi ajuns un fotbalist de top, dar evolutia carierei lui nu a facut altceva decat sa ii dea dreptate lui Ando. Asa ca ciocul mic, Tibisor, ca te faci de ras.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  22 Septembrie 2011, 11:22

normal ca nu sa putut impune de super atacantii,finu lu actionaru borcea danciu,nicolae fiu lu judoca pila badea borcea ,astia da oponenti,dar baltoi?hahaha..unde a jucat el?unde e actual?rezerva la nou promovata asta talent ?dragan unde e talentatul si pufosul?rezerva in B deci frustatii de jucatopri sa nu vorbeasca urit de alti jucatori moldovan da an avut anse la dinamo na jucat decit fini niculescu danciulescu .copii capilor MAI sau nepotii si neamurile acestora unul joaca si acum scar sau cei impresariati de becali in rest oricit ttalent ai fi avut naveai loc de vecdetele astea se vede si in ziua de azi ..scarlatache munteanu stoica patrascu MOTI musat astia pe ce criterii sint in lot ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close