FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP

Totul pentru salvarea sezonului » Rednic și Reghecampf vor juca în Cupa României cu tot ce au mai bun! Echipele probabile la Steaua - Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 13:13

Miercuri, de la ora 21:30, Steaua și Dinamo se vor duela în returul semifinalei Cupei României. În tur, scorul a fost 0-0.

Acest meci este unul foarte important pentru cele două formații și le poate salva sezonul. Steaua este aproape de a pierde campionatul, fiind la șase puncte de Astra, iar Dinamo are șansa de a se lupta pentru a câștiga singurul trofeu al anului.

Astfel, Laurențiu Reghecempf și Mircea Rednic vor folosi cele mai bune echipe pentru a-și asigura victoria. Chiar dacă acuză ceva probleme medicale, ambii antrenori vor miza pe jucătorii importanți.

Echipele probabile:

Steaua: Niţă - Enache, Tamaş, Varela, Toşca - Stanciu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun - Marica

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Marc, Puljici, Filip - Anton, Mevlja- Rotariu, Palici, Kortzorg - Gnohere

"Meciul de mâine este extrem de important. Este în joc singurul trofeu care ne-a rămas și este meciul sezonului" Ionuț Negoiță, finanțator Dinamo, la DigiSport

Meciul Steaua - Dinamo va avea loc miercuri, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
hector13
hector13  •  19 Aprilie 2016, 18:42

Ma indoiesc ca asta va fi echipa de start. Daca mi se poate indeplini si mie o dorinta: sa nu il mai vad pe Chipciu titular. M-am saturat sa jucam din minutul 1 in 10 fiecare meci. Sa il bage in minutul 60. Sa-i bage pe Kharja, pe Gebhart si dupa sa faca schimbare cu Chipciu. Marica titular. Trebuie sa mai incerce si altceva daca vrea sa bata. Sunt 3 egaluri consecutive deja............

958984520821048
Sorin Dreyer  •  19 Aprilie 2016, 16:47

Fara Stanciu? Si Chipciu are un loc pe banca. Si eu as incepe jocul cu Gebhardt la inchidere,linga Pintilii,sau Bourceanu!

ovina2016
ovina2016  •  19 Aprilie 2016, 16:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează