FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2, 4-2 DUPĂ PENALTY-URI

Ţucudean, cel mai nou erou al dinamoviştilor: "Sînt propriul meu model!"

Ţucudean a fost declarat omul meciului în Supercupă
Ţucudean a fost declarat omul meciului în Supercupă

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 01:16

Eroul dinamoviştilor, George Ţucudean (21 de ani), crede că echipa sa a dominat în totalitate partida şi că Supercupa a fost adjudecată corect.

- George, eşti eroul lui Dinamo...
- Da, aşa este! Mă bucur foarte tare că am putut să marchez, de două ori chiar, dar cel mai important este că a cîştigat echipa. Sînt foarte fericit şi sper să o ţin tot aşa pentru a ajuta echipa să cîştige titlul.

- Cum s-a simţit meciul din teren?
- Am dominat în totalitate partida şi mă bucur că trofeul a ajuns la noi. S-a simţit o oarecare tensiune, am întîlnit o echipă foarte, foarte bine pregătită, însă am fost mai buni şi asta o demonstrează şi trofeul care a ajuns în vitrina noastră.

- Te-a deranjat că nu ai fost titular?
- Nu contează din ce postură intri în teren. Ce dacă am fost rezervă? Contează că am reuşit să înscriu de două ori şi poate că prin aceste reuşite îmi voi face prezenţa din ce în ce mai des în primul "11". Ne înţelegem bine cu antrenorul, ca de altfel cu oricine ar fi pe bancă. Oricum, cred că domnul Bonetti a confirmat: a cîştigat două cupe într-un timp foarte scurt...

- Cine este modelul tău?
- Sînt propriul meu model! Cînd eram mai mic îmi plăcea de Ibrahimovici, dar cred că în momentul de faţă sînt îndreptăţit să mă am pe mine ca model.

- Cui dedici această victorie?
- Tuturor fanilor dinamovişti şi tot lor le promit că o să dau cît mai multe goluri. Nu ştiu cîte, dar le promit că o să dau cîte goluri o să pot.

Omul meciului
Marcator al unei duble aseară, atacantul George Ţucudean a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei. Vîrful a fost introdus la pauză de Dario Bonetti, în locul lui Marius Niculae. Totuşi, la loviturile de departajare, Ţucudean a fost singurul dinamovist care a ratat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
spyry007
spyry007  •  16 Iulie 2012, 00:11

Baravo Tucudean !!! Merci pt Dedicatie, S'o tii tot asa ...

tachebacanu
tachebacanu  •  15 Iulie 2012, 16:26

BRAVO!!! pustiule!Faptul ca esti propriul tau modelmi-a placut extraordinar.N-am inteles niciodata "snoava" asta de parca prin asta l-ai ajunge pe "model" din urma.Se cunoaste,educatia din familie,ca de aici pleaca aproape tot

tzii
tzii  •  15 Iulie 2012, 13:57

tucudelli...ba ce dadea din el aseara mironica comentatorii de la pro fac intr-adevar orice meci mai atractiv

Vezi toate comentariile (16)
Comentează