FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ

VIDEO U Cluj se repliază după ratarea Cupei României Betano » Noul obiectiv + situația e clară în privința lui Sabău

Foto: Universitatea Cluj
Foto: Universitatea Cluj

Articol de , - Publicat joi, 25 mai 2023 10:27 / Actualizat joi, 25 mai 2023 16:14

Universitatea Cluj a pierdut dramatic finala Cupei României la loviturile de departajare 5-4, în fața celor de la Sepsi. Astfel „studenții” rămân cu consolarea că s-au salvat de la retrogradare în primul sezon de la revenirea în prima divizie.

Președintele Radu Constantea a anunțat că vrea să-l păstreze pe Ioan Ovidiu Sabău pe banca studenților. Ardelenii vor să nu mai ducă grijile retrogradării în următorul an.

VIDEO. Radu Constantea: „Nu s-a pus problema să plece Sabău”

„A fost o mare dezamăgire. Echipa a jucat excepțional, am avut ocaziile cele mai mare. Am avut șansă de la 11 metri, dar mergem mai departe. Mă bucur că suporterii au făcut atmosferă. Cred că Universitatea Cluj este un brand al Transilvaniei și trebuie să creștem de la an la an.

Cu siguranță domnul Sabău va rămâne la echipă. Nu s-a pus niciodată problema să plece. Suntem în discuții cu el și am vrea să rămână. Încercăm să întărim echipa, iar din sezonul următor ne propunem să terminăm pe locurile 7-9. Vrem să facem totul treptat”, a spus Radu Constantea

Întrebat dacă Iulian Cristea se află pe lista echipei de transferuri, Radu Constantea a răspuns:

„Urmează să stabilim acest lucru cu persoanele din conducerea sportivă în zilele următoare. Deocamdată nu vă pot răspunde”, a mai precizat președintele alb-negrilor.

VIDEO. Ioan Ovidiu Sabău: „N-am avut alte soluții”

Antrenorul  „șepcilor roșii”, Ioan Ovidiu Sabău a aruncat vina asupra emoțiilor și presiunii pe care elevii săi le-au avut la momentul executării loviturilor de la 11 metri. De asemenea, a ținut să lămurească prezența în lot a lui Ely Fernandes, jucător care nu a mai prins echipa din decembrie anul trecut.

„Am exersat penalty-urile și în zilele trecute. Au avut emoții pentru că se pune presiune foarte mare. Au fost și jucători care erau pe listă și ar fi trebuit să bată, dar din cauza oboselii, n-au mai făcut-o. Simion a fost unul dintre cei care au refuzat. Am ajuns la soluția Ely Fernandes pentru că ceilalți jucători nu se ridică la un nivel mai bun. Nu am acei jucători de calitate care să fie constanți”, a precizat Ioan Ovidiu Sabău.

VIDEO. Gabriel Simion: „Am avut ceva dureri”

Întrebat după joc din ce motiv a refuzat să bată loviturile de la 11 metri, fostul mijlocaș al celor de la FCSB a răspuns:

„Ar fi trebuit să fiu al doilea executant, dar am avut o lovitură la spate în timpul meciului și eram încă încordat”.

Frustrarea e foarte mare. Nimeni nu ne vedea favoriți. Meritam să câștigăm după prestația e care am avut-o în această seară. Urmează să avem o mică vacanță. Nu cred că este gol, Andy Gorcea a prins mingea pe linia porții, eram chiar lângă el.

Gabriel Simion, mijlocaș Universitatea Cluj

Citește și alte știri despre Cupa României:

Lovitură pentru CFR Cluj și CSU Craiova » Triumful lui Sepsi din Cupă lasă un nume mare în afara cupelor europene

Cu Răzvan Lucescu sau Reghecampf? Ce urmează pentru Sepsi OSK după calificarea în Conference League

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close