FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - FARUL

Ziua porților deschise pe „Ion Oblemenco”. Cine poate intra liber cu Farul

Stadionul Ion Oblemenco / foto: Andrei Petrescu (GSP.ro)
Stadionul Ion Oblemenco / foto: Andrei Petrescu (GSP.ro)

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 14:53 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 15:32

Pentru a se bucura de o susținere cât mai consistentă, dar și ca un cadou de Moș Niculae, Universitatea Craiova a decis ca tinerii cu vârsta până la 18 ani să aibă intrare liberă la meciul din Cupa României cu Farul, programat în această seară, de la 19:00, pe „Ion Oblemenco”.

Universitatea Craiova o întâlnește în această seară, de la 19:00, pe campioana Farul, în ultima etapă a grupelor Cupei României. Dacă echipa pregătită de Gheorghe Hagi este deja eliminată din competiție, oltenii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificare.

Alt război între rivalii din Craiova! Acuzații dure: „Nu este vorba de exces de zel, ci de mânjirea de către familia Mititelu a unor șefi”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Alt război între rivalii din Craiova! Acuzații dure: „Nu este vorba de exces de zel, ci de mânjirea de către familia Mititelu a unor șefi”

Cadou de Moș Niculae de la Universitatea Craiova

Pentru a conta pe o susținere cât mai consistentă din partea suporterilor, dar și ca un cadou de Moș Niculae, clubul a decis ca tinerii cu vârste de până la 18 ani să aibă intrare liberă pe stadionul „Ion Oblemenco”.

De asemenea, vor putea intra liber inclusiv posesorii de abonamente. Universitatea a vândut 4.300 pentru sezonul în curs.

Și prețurile biletelor sunt rezonabile: 15 lei la peluze, 30 de lei la tribuna a doua, 50 lei la tribuna întâi și 100 de lei la tribuna VIP.

Clasamentul grupei D

1. Voluntari21103-14p
2. Universitatea Craiova21102-14p
3.  Gloria Buzău21012-23p
4. UTA21012-23p
5. CS Tunari20202-22p
6. Farul20020-30p

Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în faza sferturilor de finală. Echipele câștigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu.

Mai puteți citi:

Ce se va întâmpla cu Edi Iordănescu după Euro! „Am discutat cu el. Nu-și dorește asta" + Cum va fi lotul naționalei la turneul final: „Iată marele câștig!"

Jucătorul din Superligă care l-a șocat pe Basarab Panduru: „Nu ai cum să fii atât de slab şi să fii titular!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  05 Decembrie 2023, 17:56

Doar prazarii cred ca stadionul se numește ion Oblemenco și nu complex sportiv Craiova -stadion de fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează