FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - FCSB

Vali Moraru a izbucnit în studio: „Nu ne face Dorinel desfășurătorul! Să se uite la fază”

Vali Moraru
Vali Moraru

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 23:55 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 00:41

Oțelul - FCSB 1-1, în grupele Cupei României Betano. Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, i-a răspuns instant lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului acuzase la flash-interviu că în emisiuni se vorbește doar de golul anulat lui Dawa.

Fundașul camerunez de la FCSB a punctat cu o execuție acrobatică, din centrarea lui Ganea. Mingea era pe linia de fund când Cristi a lovit-o, iar arbitrii au considerat că a ieșit. Pe imagini nu pare că este cu toată circumferința în afara terenului.

Vali Moraru a izbucnit în studio: „Nu ne face Dorinel desfășurătorul! Să se uite la fază”
Mingea pare să nu fi depășit cu întreaga circumferință suprafața de joc

„Se comentează foarte mult acea fază, nu cred că are rost. Fiecare decizie poate fi analizată de specialiști, între ghilimele”, a declarat Dorinel Munteanu.

Vali Moraru: „Nu ne face Dorinel desfășurătorul”

„Nu ne face Dorinel desfășurătorul. Noi am vorbit și despre joc, la pauză. Vorbim despre ce e de interes pentru public, că alfel nu am mai fi pe aici. Eu cred că e de interes un gol anulat pe nedrept. Dacă Dorinel se uită la fază, mă îndoiesc că poate să garanteze că a ieșit mingea. 

Eu nu cred că a ieșit. Merită să vorbim, e o greșeală care a influențat rezultatul final. Cum a spus un specialist în studio (n.r. - Ilie Dumitrescu), rezultatul e egalitate e meritat”, a spus Vali Moraru, la „Digi Sport Special”. În studio erau prezenți foștii mari fotbaliști Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuș și Remus Răureanu, reporter special GSP.

Citește și:

Gigi Becali a intrat în direct, deranjat de mesajul lui Emil Grădinescu: „Asta e obrăznicie! Care e problema ta?”  + replica jurnalistului
Oțelul - FCSB 1-1
Gigi Becali a intrat în direct, deranjat de mesajul lui Emil Grădinescu: „Asta e obrăznicie! Care e problema ta?” + replica jurnalistului
MM Stoica l-a desființat acum o lună pe arbitrul care a greșit grav azi, împotriva FCSB: „Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze?”
Oțelul - FCSB
MM Stoica l-a desființat acum o lună pe arbitrul care a greșit grav azi, împotriva FCSB: „Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
Mr.President
Mr.President  •  06 Noiembrie 2023, 03:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adytza74
adytza74  •  02 Noiembrie 2023, 13:36

Da dl. Moraru e sigur că de el și emisiunea lui zicea Dorinel? Aceleasi tipuri de emisiuni sunt și la Prima sport și Orange sport care au transmis meciul. Sau se simțea el....

alessyo49
alessyo49  •  01 Noiembrie 2023, 15:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează