FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  LUCEAFĂRUL ORADEA - ASTRA 1-3

VIDEO Kings on ice » Astra s-a calificat în sferturile Cupei, dar a pierdut doi jucători titulari: 3-1 cu Luceafărul

Terenul acoperit de gheaţă a fost principalul adversar al ambelor echipe // FOTO Facebook
Terenul acoperit de gheaţă a fost principalul adversar al ambelor echipe // FOTO Facebook

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 00:00

Giurgiuvenii s-au calificat cu prețul a două accidentări cauzate de terenul înghețat: Lung jr. și Teixeira.

Jocurile de Cupă ne amintesc de meciurile copilăriei, dintre blocuri, pe asfalt, la umbra plopilor. Doar că la imaginea nostalgică adăugăm multe grade în minus, menținem duritatea suprafeței, adăugăm crampoane, iar din acest amestec iese fie circ, fie spectacol.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sau începe seria accidentărilor, cum s-a întâmplat ieri la Oradea! Terenul a dat în campioană încă de la început, când Silviu Lung s-a lovit la pometele drept. A fost îngrijit pe gazon o perioadă, după a mai anesteziat zona cu zăpadă, care a fost din belșug pe teren, însă internaționalul a rezistat doar până în pauză, când durerile lui Silviu l-au trimis pe Gavrilaș pe gazon. A venit rândul lui Teixeira să iasă, din cauza unei accidentări la gambă. La pauză era 1-1: Morais deschisese scorul, Cigan punctase pentru gazde.

Stadionul a fost "straniu" de plin având în vedere cu ce ne-am obișnuit în ultima vreme. Tribuna a doua a fost aproape plină, chiar dacă temperatura era negativă și pe o astfel de vreme te gândești bine și dacă să te duci până la pâine. Astra s-a impus până la urmă: Niculae își continuă forma foarte bună, iar un autogol al gazdelor din final a facilitat o victorie lejeră.

Scandarea zilei :)
"Berea, vinul și creanța ne înseninează viața. Iar primă de Sărbători, o să mai semnăm trei foi!"
- Jucătorii Astrei, în vestiar, după succesul de ieri

"L-am pierdut pe Teixeira din cauza terenului. Mi-a fost frică atunci când l-am văzut pe Silviu Lung pe jos. Ce să facem? Astea sunt condițiile..."
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Noi urcăm ca nivel de joc, alte echipe scad! Dacă vom câștiga și cu Mediaș în campionat, vom intra în play-off!"
Marius Șumudică, antrenor Astra

Luceafărul (L2) - Astra    1-3 (1-1)

Au marcat: Cigan (40) / J. Morais (33), D. Niculae (68), Hlinca (89-aut)

Luceafărul: Ed. Pap - Balea, Feher, Glinca, Ban - Bedea (87 Cuc), Țegle (80 Lukacs) - C. Roșu, Cigan (77 Balla), Păcurar - Arnăutu. Antrenor: Cristian Lupuț

Astra: S. Lung jr. (46 Gavrilaș) - Geraldo (70 Budescu), Săpunaru, Oros - Al. Stan, Boubacar, Takayuki, Al. Ioniță, J. Morais - Teixeira (22 D. Niculae), Alibec. Antrenor: Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kyil
kyil  •  16 Decembrie 2016, 21:06

program de spania, italia, tari pe la mediterana implementat in romania , tara cu clima cu influente meditareene doar prin sud vest ... dar nah, daca si rusii pot , noi de ce nu, pe principiu aasta se bazeaza ai nostri. pacat ca aglomereaza perioada asta de iarna si apoi se plang de faptul ca nu vin spectatorii, cand oamenii de abia ies din casa de frig....

ray51
ray51  •  16 Decembrie 2016, 09:08

De ce ne grabim? Alo, FRF+LPF, de ce ne grabim asa? Ce se anunta in primavara si noi nu stim? Lumea se grabeste pen'ca traieste bine, la soare, pe alta paralela, pe alt meridian... Noi de ce ne grabim? Sa 'omoram' jucatorii?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează