FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CONCORDIA - CSMS IAȘI 1-2

VIDEO Letopisețul lui Bădic » Iașiul e in sferturile Cupei României după 2-1 cu Chiajna

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 00:00

Iașiul luptă pentru istoria sportivă a orașului: e în "sferturile" Cupei și continuă cursa pentru primul trofeu.

În cel mai complicat sezon de după Revoluție, în care echipele ar avea nevoie de matematicieni lîngă antrenori pe băncile tehnice, Iașiul îndrăznește mai mult decît oricînd. Se bate și cu istoria scurtă și destul de ciudată a CSMS, și cu tradiția Politehnicii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Echipa lui Napoli mai are nevoie să treacă două tururi înainte să joace cu trofeul pe marginea terenului, gata de ridicat și de stropit cu șampanie. Cu primul trofeu de cînd se joacă fotbal în Iași! Antrenorul italian a luat în serios Cupa, a trimis formula de bază, așa cum a procedat și adversarul Țălnar.

Cluburi medii ale campionatului se agață de Cupa României ca de un desert care face cu ochiul indiferent de gustul felurilor principale. Chiajna a condus cu golul lui Răsdan, dar Iașiul lui Napoli și-a creat o marcă, stilul de fotbal cu influențe din rugby, cu efort formidabil și cu multe mingi aruncate.

Bădic și apoi Frăsinescu au apărut la astfel de baloane bombardate în careu. Calculele din campionat dau dureri de cap, Cupa mai permite visele.

chiajna iasi 1 2

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează