FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-0

VIDEO Ploaie multă, fotbal puțin » Astra - CFR Cluj 1-0 și Supercupa României merge la Giurgiu, după un meci stricat de vreme

Foto: frf.ro +1   FOTO
Foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 23:48

Campioana României, Astra, a învins cu 1-0 CFR Cluj în Supercupa României, grație unui gol înscris de De Amorim în minutul 86.

liveTEXT / VIDEO

Calitatea fotbalului jucat de cele două echipe a avut de suferit mai ales în repriza a doua, din cauza ploii torențiale și a terenului impracticabil.

Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Fabricio, în minutul 21. Boudjemaa a centrat excelent în careu din lovitură liberă, însă lovitura de cap expediată de fundașul central al Astrei a fost respinsă în corner de Marc.

Silviu Lung s-a accidentat după o ciocnire cu Păun și a fost înlocuit la pauză de Gavrilaș.

CFR a început în forță repriza a doua, însă portarul Astrei a reușit să rețină lovitura de cap trimisă de Cristian Lopez, din centrarea lui Tiago Lopez.

De Amorim a înscris unicul gol al meciului, în minutul 86, cu un șut din afara careului, după o eroare în apărarea clujenilor.

Clujenii au avut ocazia egalării în minutele de prelungire ale partidei, dar Nouvier și Andrei Mureșan au reluat mingea peste poarta goală din doar câțiva metri, la aceeași acțiune de atac.

Astra: Lung - Junior Morais, Fabricio Silva, Geraldo, Vangjeli - Boldrin, Lovin, Ioniță - De Amorim, Teixeira, Boudjemaa »
Rezerve: Gavrilaș, Florea, Moise, Oros, Boubacar, Alexandru Stan, Balaure
Antrenor: Marius Șumudică

CFR Cluj: Marc, - Camora, Mureșan, Larie, Tiago - Juan Ruiz, Petrucci - Păun, Negruț, Jakolis - Bud
Rezerve: Mincă, Tînc, Horj, Nouvier, Veres, Guima, Cristian
Antrenor: Vasile Miriuță

 Daum a  dat trofeul

Selecţionerul Christoph Daum a ajuns la Cluj-Napoca şi le-a urat succes echipelor, scrie frf.ro, pozându-se cu cei doi antrenori (foto în galerie). Neamțul a decernat trofeul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (165)
haxor
haxor  •  17 Iulie 2016, 09:32

S-a inventat o noua scuza in Romania! "Vremea e de vina" ca avem fotbalisti de toata jena. ;-)))))))))))))))))))

creve
creve  •  17 Iulie 2016, 09:05

Meciul de ieri a arătat mediocritatea în care se scaldă nu doar fotbalul românesc cât și țara în sine. Am văzut un meci de polo cu piciorul pe un stadion Elite un apa băltea. Meciul de ieri nu ar fi trebuit să se joace. A fost un meci de luptă pe un teren înfundat, fără ocazii, doar ocazional câte una din cauza unei greșeli. Avem un fotbal sărac și fără viitor. Vom ajunge să avem maxim 10 echipe în prima ligă și asta nu pentru că vom vrea și pentru că vom fi nevoiți.

blatistu49
blatistu49  •  17 Iulie 2016, 08:49
Postat de crotalie pe 17 Iulie 2016, 04:56

Non-campioni, non-campionii Romaniei suntem noi! Asteptam sa parcurgem traseul echipelor non-campioane ca sa ne calificam in toate grupele si nu numai iar anul acesta realizam din nou cvadrupla istorica. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

in Cupa Balcanica e varza FCSBul

Vezi toate comentariile (165)
Comentează