FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DACIA MIOVENI - STEAUA 1-1, 5-4 DUPĂ PENALTYURI

VIDEO Râsu'-plânsu' » Umiliţi şi de Nilă, Gugu şi Boboc! Steaua nu mai bate pe nimeni: eliminată din Cupă de locul șase din LigaB

De Amorim l-a imitat pe Boldrin şi a tras mult peste poartă la loviturile de departajare
De Amorim l-a imitat pe Boldrin şi a tras mult peste poartă la loviturile de departajare

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 00:00

Steaua s-a făcut de ocară aseară la Mioveni, eşuând lamentabil. Nici măcar providenţialul Niţă n-a mai putut salva echipa, iar Boldrin şi De Amorim au îngropat ultimele speranţe.

Steaua nu mai sperie pe nimeni în Liga 1. Dar nici măcar în cea secundă nu mai produce panică! Mioveniul a învins în urmă cu o lună echipa lui Reghe într-un amical, iar aseară s-a aşezat tacticos şi inteligent pe două linii şi pe unde să treacă "vijelioasa" armată roş-albastră?! Am evitat folosirea termenului "vitezist", fie şi măcar ca o ironie, fiindcă ar însemna să luăm peste picior nişte generaţii de fotbalişti.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Luaţi valizele din cârca lui Niţă!

Dacă Florin Niţă n-ar mai fi la post, ar fi vai şi amar de Steluţa! Îi ţine în spate pe cei din câmp, băieţii ar trebui să-i mulţumească. Tudorie a fost introdus să producă goluri, există alt magaziner la echipă. Alex a încercat aseară să se afirme, pare mai viu decât Golubovici, dacă această comparaţie ar putea să-i aducă vreun beneficiu.

Tudorie a lăsat bagajele în autocar şi-a cărat mingea, remarcându-se prin munca de pivot şi obţinerea cornerelor în primele 45 de minute. Achim, mai avansat, a dat bătăi de cap argeşenilor. Pintilii fie a vrut să fie Messi, fie a încercat să fie fotbalist, doar că a eşuat în ambele ocazii ofensive avute.

Echipa de pe locul 6 din Liga 2 ar fi putut deschide scorul la cea mai mare ocazie, în minutul 39, când, după ce l-a pierdut pe Moke, nici nu era greu!, a şutat bine şi cu minte, doar că Niţă merită să fie la Steaua.

Atac de panică

Cei din Mioveni s-au prins cu cine au de-a face şi-au apăsat un pic acceleraţia. Staicu (54) l-a uitat pe drum pe Toşca, apoi dintre Moke şi Momcilovici a tras, doar că Niţă a fost magistral. Steliştii aveau ceva de transportat la vestiare, aşa că a fost scos Tudorie şi introdus Bourceanu pentru a spori forţa ofensivă.

În atacul Stelei, De Amorim a ocupat fişa postului, dar a fost invitaţie pentru oricine s-a simţit în şut. Momcilovici (65), din unghi, a tras tare, mingea s-a dus prin faţa porţii, doar că nici Golubovici nu mai era acolo. Pintilii (72), spectaculos, a semnat o bună oportunitate. Pe margine, Reghe şi MM priveau în gol.

Boldrin (85), dintr-un noian de critici, a lovit transversala, portarul era spectator. Steaua a apelat la o tiki-taka plictisitoare de-a latul terenului până s-a intrat în prelungiri, Revelionul urbei.

Umiliţi şi bulgăriţi

Gigi, ia-i pe Gugu şi pe Nilă la Steaua! Primul i-a pasat atacantului, care a simţit extraordinar faza şi l-a batjocorit pe Toşca, învingându-l pe bravul Niţă. Fiindcă aşa e când schimbi vârf cu vârf şi nu bagi închizătorul preferat, fotbalul te răsplăteşte.
Momcilovici (103), singur cu portarul, n-a marcat, iar De Amorim (111) a tras bine, doar că Achim a blocat mingea ce se ducea periculos spre poartă!

Cu mişcări greoaie, din centrarea lui Pintilii, Achim (114) a readus pulsul pacientului şi a egalat. Argeşenii i-au luat la bulgări pe adversari, scandând numele lui Şumudică.

Boldrin, executantul penalty-urilor, a înălţat zmeul la loteria de departajare. Niţă a rămas pe mijloc şi l-a blocat pe Năstăsie, ar fi apărat şi cu spatele. Achim, Pintilii, Ov. Popescu şi Moke, respective Ayza, Stoica, Nilă şi Gugu au înscris conştiincioşi.

De Amorim a tras cât a putut peste, iar Boboc a devenit eroul momentului, marcând golul ce-a făcut diferenţa. Steaua a ajuns o glumă nesărată, Mioveni a devorat-o ca pe ultima clătită.

Certaţi de localnici

Aproximativ 5.500 de spectatori au asistat aseară la partida de la Mioveni, printre care şi 50 de fani ai Stelei. Echipa lui Reghe nu mai aduce public la meciurile de acasă, însă rămâne principala atracţie în ţară.

Cei din Mioveni au încercat să facă partida accesibilă pentru localnici, au pus un preţ modic pentru bilete, 10 lei intrare generală. Argeşenii au simpatizat şi cu Steaua, localnicii certându-i pe jucătorii lui Reghe după ultimele prestaţii.

Popa, pedepsit

Adi Popa trece printr-o perioadă foarte tulbure. Jucătorul a solicitat să plece în proximul interval de mercato, are variante de a pleca în Turcia, însă "Motoreta" este în scădere de formă.

Aseară, a avut dueluri aprige cu Ayza şi n-a reuşit nici măcar jocul ofensiv din meciul cu Astra. La pauză, Reghe l-a schimbat, mai ales că internaţionalul nu producea ofensiv. Şi l-a introdus pe Boldrin, pe care-l sacrificase în pauza precedentului meci, de la Giurgiu.

Ce a declarat Reghecampf după meci:

  • "Au crezut că meciul va fi ușor, eu le-am spus că nu va fi așa. Am ajuns la 11 metri și cei mai buni executanți ratează"
  • "Eu nu am ce să-mi reproșez, jucătorii care au intrat pe teren trebuiau să câștige meciul, nu aveam niciun motiv să fac anumite schimbări"
  • "La Toșca e o greșeală copilărească, Alin nu trebuia să îl lase pe Nilă să ajungă unu la unu cu Niță"
  • "Din iarnă va fi cu totul altă situație, nu e normal ca la fiecare meci să ai patru sau cinci jucători care nu se ridică la nivelul echipei noastre"

"Am văzut ce a declarat patronul. Dacă nu mai e nevoie de mine, o să vorbesc cu agentul meu ca să îmi rezilieze contractul cu Steaua"
Boldrin, mijlocaş Steaua

"Nu o spun cu răutate. Dar o să vadă Lăcătuş că o să-l ţin cu echipa lui în Liga a 3-a. Nu va promova niciodată în prima ligă"
Gigi Becali, patron Steaua

"Dedic această victorie soţiei mele şi primarului din Mioveni"
Andrei Nilă, atacant Mioveni

CS Mioveni (L2) - Steaua 1-1, 5-4 la penalty-uri

  • Au marcat: Nilă (95) / V. Achim (114)
  • Au marcat la penalty-uri: Ayza, Ed. Stoica, Nilă, Gugu, Boboc / Vl. Achim, Pintilii, Ov. Popescu, Moke
  • Au ratat la penalty-uri: Năstăsie / Boldrin, De Amorim
  • Eliminat: Gălan (116)

CS Mioveni: Oct. Popescu - Tomozei, Gugu, I. Stoica, Ed. Stoica - A. Popa (54 Rădescu), Boboc, Biceanu (81 Gălan), Ayza - Năstăsie, Staicu (64 Nilă). Antrenor Alexandru Pelici

Steaua: Fl. Niţă - G. Enache (107 Jakolis), Moke, Toşca, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Ad. Popa (46 Boldrin), Vl. Achim, De Amorim - Tudorie (63 Bourceanu). Antrenor Laurenţiu Reghecampf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
vasy86le
vasy86le  •  15 Decembrie 2016, 18:16

Gugu :)) prieten cu GiGI =))

chris_bu67
chris_bu67  •  15 Decembrie 2016, 13:28

Nilă,Gugu și Boboc ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  15 Decembrie 2016, 13:01

fcsb are nevoie de ajutor doar cu partenerii de intrecere din liga 1, dar cu amarasteni de liga B gen Mioveni sau Zurich n-are nevoie de nici un ajutor pentru ca ei bat pe oricine, doar sunt 5teaua Bucuresti, vorba lui regheblat. Am impresia ca fcsb a inceput sa faca alergie la echipele din ligi inferioare.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează