FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERGOL

VIDEO Reușită de excepție în Cupa României! Un tânăr de perspectivă a reușit un gol "a la James Rodriguez"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 19:10

Săptămâna trecută a fost plină de reușite spectaculoase. Însă nu doar în L1, acolo unde Marian Constantinescu a înscris golul campionatului împotriva celor de la CSU Craiova, 1-1

Și faza a 3-a a Cupei României a avut parte de spectacol. La meciul Viitorul Domnești - FC Voluntari II 5-3, unul dintre goluri a venit în urma unei execuții de excepție.

Tânărul Paul Pațurcă, purtător al banderolei de căpitan al divizionarei "C" la doar 20 de ani, a preluat excelent o minge în colțul careului mare și a catapultat balonul în vinclul porții adverse. 

Pațurcă a reușit "dubla", iar Domneștiul a câștigat cu 5-3.

Paul Pațurcă este un fost component al "naționalelor" U17 și U18. Produs al Sportului Studențesc, mijlocașul ofensiv a jucat şi în liga secundă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  22 Septembrie 2016, 10:53

Antrenorul primei echipe a metropolei Domne;ti, adica Reghe fecesebistu', este deja invidios pe reusitele celei de-a doua echipe a urbei. Cu toii ne-am dori in saisprezecimile Cupei un derby local, un adevarat duel de foc intre FCSB si Viitorul Domnesti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează