FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 2-1, DUPĂ PRELUNGIRI

Viitorul e CSU » Craiova a eliminat din Cupă echipa lui Hagi, după prelungiri: 2-1

Mateiu (nr. 8) mai jucase în tricoul alb-albastru doar în Cupa Ligii, 0-1 în Giulești, și în prima etapă de campionat, la 1-1 cu Pandurii
Mateiu (nr. 8) mai jucase în tricoul alb-albastru doar în Cupa Ligii, 0-1 în Giulești, și în prima etapă de campionat, la 1-1 cu Pandurii

Articol de - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 22:22

Băluţă, fostul jucător al lui Hagi, şi Mateiu, reîntors în iarbă după 3 luni, au semnat aseară succesul Ştiinţei în dauna "Regelui".

Prima partidă din "optimi" care se decide în prelungiri a găsit-o învingătoare pe CS Universitatea, iar Emil Săndoi continuă marşul triumfal pe banca oltenilor. Ambii antrenori au luat în serios partida de aseară şi au trimis pe teren tot ce aveau mai bun la dispoziţie. Hagi l-a pus pe bancă şi pe Ianis, însă acesta a aşteptat, în van, debutul oficial în fotbalul mare.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost semnată de Curelea (42), care a fost însă blocat în ultimul moment de Ţîru.

La limita suportabilului
După pauză, jucătorul venit chiar de la Viitorul în această vară, Alex Băluţă, a profitat de haosul din defensiva oaspeţilor şi din mintea lui Balauru, înscriind în poarta oaspeţilor din cîţiva metri: 1-0! Ţîru (90+2) a salvat, parţial, partida pentru ai săi, şi a trimis meciul în prelungiri printr-o reluare remarcabilă, imposibil de apărat: 1-1!

Apoi, a venit accidentarea groaznică a lui Bancu şi nimeni n-a mai avut chef de meci. Pe final, insistenţa amfitrionilor a fost premiată. Revenit pe gazon după o pauză de 3 luni, Mateiu (112) şi-a făcut simţită prezenţa şi a calificat Craiova în sferturi de finală. Cum Dinamo şi Astra au ieşit din cursa pentru cîştigarea Cupei, noua formaţie de suflet a juveţilor poate spera măcar la o finală în acest sezon!

"Mă bucur că am revenit şi am rezistat pe teren. Bucuria e mai mare pentru că ne-am calificat. Ne dorim să cîştigăm finala Cupei" (Alexandru Mateiu, mijlocaş CSU Craiova)

"Îmi pare rău de Bancu, sper să aibă puterea de a reveni cît mai repede. Mi-e greu să mai vorbesc de altceva, e trist" (Gică Hagi, antrenor Viitorul)

639563-csu-viitorul-2-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Accidentare horror: Bancu, an terminat!
Viitorul a terminat meciul de aseară cu doi oameni mai puţin pe teren, Puţanu şi Şeroni fiind eliminaţi în urma a două avertismente fiecare. Şeroni ar fi putut fi eliminat direct după intrarea extrem de dură asupra lui Bancu, în minutul 96. Olteanul a fost dus de urgenţă la spital, iar după primele estimări Nicuşor are dublă fractură, de tibie şi peroneu!

Sîmbătă, ultimul meci pe "Central"
Primarul Olguţa Vasilescu a anunţat că sîmbătă se va disputa ultima partidă pe stadionul "Ion Oblemenco", CSU Craiova - FC Botoşani. "Este oficial! Băieţi, ar fi bine să fie victorie!", a scris edilul şef pe Facebook. În locul actualului stadion se va construi o arenă de 55 de milioane de euro.

Mateiu, gol la revenire
Alexandru Mateiu a marcat golul calificării oltenilor în "optimile" Cupei. A fost reuşita victoriei pentru un fotbalist revenit în echipa din Bănie după o pauză de mai bine de două luni, cauzată de accidentare. Mijlocaşul nu mai evoluase din prima etapă a actualului campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
craioveanu91
craioveanu91  •  30 Octombrie 2014, 10:52

forza Stiinta , insanatosire grabnica Bancone

olteniacus
olteniacus  •  30 Octombrie 2014, 10:37

Viitorul e ROSSONERO !

i_love_dna
i_love_dna  •  30 Octombrie 2014, 10:25

Hagi Blatistul . o mizerie

Vezi toate comentariile (7)
Comentează