FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  PARIORI.RO

Dezechilibru total » La pariuri, Derby-ul pare deja tranşat în favoarea Stelei

Dinamoviştii speră într-un rezultat bun, în pofida tuturor previziunilor
Dinamoviştii speră într-un rezultat bun, în pofida tuturor previziunilor

Articol de , - Publicat sambata, 03 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 noiembrie 2012 20:40

Bookmakerii văd Steaua supervaforită, oferind o cotă de 1,50 pentru un succes al roş-albaştrilor.

Derby de România de mîine seară va fi unul dintre cele disproporţionate din istorie. Cel puţin în viziunea caselor de pariuri, steliştii ar trebui să se impună lejer, motiv pentru care elevii lui Reghe au o cotă destul de mică pentru un succes, 1,50! Cine mizează pe o victorie a "cîinilor" şi-ar putea lua de cel puţin 6 ori banii pariaţi, iar o remiză e cotată, în medie, la 3,70!

Cote asemănătoare s-au dat, de exemplu, la o partidă precum CFR Cluj - FC Braşov, ceea ce înseamnă că bookmakerii nu consideră derby jocul de pe Naţional Arena.

1,67 e cota oferită de bwin pentru un succes al lui Juventus contra lui Inter, Derby d'Italia fiind programat în această seară

1,70 e cota oferită de bet365 pentru o victorie a lui Manchester United contra lui Arsenal, meci programat azi

"Nici un meci nu este jucat dinainte, pe teren nu evoluează cifrele! Dinamo are şanse în derby, vom juca pentru a învinge, nu ne interesează ce spune unul sau altul" (Srgian Luchin, fundaş Dinamo)

"Toată lumea vede Steaua favorită clară, însă sperăm ca luni microbiştii să spună că una a fost pe hîrtie, alta în realitate. Dinamo va strica toate planurile unora!" (Cristian Bălgrădean, portar Dinamo)

534209-cote-derby.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DERBY:

"Rîd mereu de Gigi!"
Fostul mare jucător al Stelei în anii '80, Marcel Răducanu, a declarat la GSP TV că e amuzat de declaraţiile pe care patronul Stelei le face la TV: "Nu-l cunosc personal pe Gigi Becali, dar mă bufneşte rîsul cînd văd ce face sau cînd citesc despre el. Din ce îmi dau seama el e foarte emoţional, e nebun după fotbal". Dintre actualii jucători ai lui Reghecampf, Răducanu e fan Rusescu: "Marchează meci de meci, e constant, un fotbalist pe care te poţi baza".

Doar o zi de antrenament
Dinamoviştii sînt dezavantajaţi din punct de vedere fizic faţă de Steaua. Roş-albaştrii vor avea trei zile de antrenamente, joi, vineri şi sîmbătă, pînă la ora partidei, în timp ce "cîinii" se vor putea pregăti normal doar azi. După victoria cu Pandurii, delegaţia roş-albilor a înnoptat la Tîrgu-Jiu, iar ieri a ajuns la Bucureşti în jurul orei 17:00, cînd jucătorii au efectuat doar o recuperare uşoară. Azi sînt prevăzute două şedinţe de pregătire.

Se ceartă cu MM
Ionuţ Negoiţă şi Mihai Stoica se contrează înaintea derby-ului. După ce dinamovistul a cerut control antidoping, MM a transmis că acţionarul "cîinilor" îi suspectează pe stelişti "întrucît e de puţin timp în fotbal şi nu cunoaşte fenomenul". "Nu-mi spune mie nu ştiu ce angajat de la Steaua ce păreri să am. Nu mă interesează declaraţiile unor persoane ce fac figuraţie pe la televizor. Eu nu am acuzat pe nimeni că s-ar dopa, doar ne exercităm dreptul pe care îl avem ca şi club", a zis Negoiţă la DolceSport.

"Alexe e în formă"
Bonetti mizează pe momentul bun prin care trece Dinamo după victoria cu Pandurii, dar mai ales pe forma lui Marius Alexe, care a marcat 5 goluri în ultimele 5 partide: "Mă bucur că Marius a marcat din nou, e un jucător extraordinar, care se pregăteşte bine. Sper să dea gol din nou cu Steaua, o echipă bună de care nu ne temem. Steaua e cea mai bună echipă în acest moment, dar asta nu înseamnă că mergem acolo să pierdem".

700 de jandarmi la meci
Derby-ul de mîine seară este considerat unul cu grad ridicat de risc. Jandarmeria Capitalei a alocat un număr de 700 de jandarmi la acest meci care să asigure ordinea. Porţile stadionului se vor deschide la ora 19:00, iar fanii nu au voie să introducă pe stadion materiale pirotehnice, inscripţii ce pot incita la ură naţională, rasială sau religioasă.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (41)
imperator
imperator  •  03 Noiembrie 2012, 11:36
Postat de the_cezar pe 03 Noiembrie 2012, 11:25

da pe valah nu-l duci la meci? sa-ti iei tricou cu saviola sa te recunoasca:))))

Valahul e tot timul la meci pe N. Arena, el este Don Manolo al României, dacă ai auzit de el ! :))

the_cezar
the_cezar  •  03 Noiembrie 2012, 11:25
Postat de saviola2_8 pe 03 Noiembrie 2012, 11:13

vine, i-am luat numarul de telefon, are treaba prin Bucuresti, ma vad cu el la stadion acolo inainte de meci:)))

da pe valah nu-l duci la meci? sa-ti iei tricou cu saviola sa te recunoasca:))))

djamorphis
djamorphis  •  03 Noiembrie 2012, 11:24
Postat de saviola2_8 pe 03 Noiembrie 2012, 11:13

vine, i-am luat numarul de telefon, are treaba prin Bucuresti, ma vad cu el la stadion acolo inainte de meci:)))

Tine-l de lesa, pare periculos! :)))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează