FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

DINAMO - FCSB / Probleme mari pentru Dică înainte de Derby de România: ”Am doar un fundaș de bază disponibil” » Care sunt șansele ca Planici să joace

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 18:56

FCSB are mari probleme de efectiv în defensivă înaintea derby-ului cu Dinamo, de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Dică are un singur fundaș de bază apt pentru Derby de România și spune că sunt șanse de 60% să-l folosească și pe Bogdan Planici.

”Am doar un fundaș de bază, care e Benzar. Dar dacă ne gândim, și el a jucat mijlocaș la Viitorul. Le-am spus lui Junior Morais și lui Roman să nu ia cartonașe cu Voluntari, dar ce erau să facă? E bine că n-au luat cartonașe pentru proteste. Nu vom putea conta pe ei cu Dinamo.

Sunt șanse de 60% să joace Planici. În acest moment, Planici are două săptămâni de când n-a mai jucat, nu s-ar pune problema de formă, așa cum e la Stan, care n-a mai jucat de multă vreme. La Bălașa nu-i nicio șansă să joace”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

”Cred că Planici și Bălașa ar dori să riște pentru a juca într-un astfel de meci. Planici chiar arată în timpul jocului că face totul la sacrificiu” Mirel Rădoi

Citește și: DINAMO - FCSB // Se încinge Derby de România! Dică răspunde la ultimele atacuri ale lui Rednic: ”A spus asta? Ar trebui să aibă mai mult respect”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  07 Noiembrie 2018, 22:23

Probleme mare pentru Becali, nu pentru Dica.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Noiembrie 2018, 21:58

Astea sunt gogoși dar cine îi bagă în seamă ! O să joace Planici cu Filip sau Nedelcu ce tot se vaită caobabăcrăcănată pe aici ?!

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  07 Noiembrie 2018, 21:33

Ăștia vor titlul? Echipa asta transferă prin presă zilnic, iar când vin meciurile se plâng. Ce PORCĂRIE de club este acest FC FCSB!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează