FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

După 4 luni direct în groapa cu lei » Reghecampf va folosi în Derby un fotbalist care n-a mai jucat din aprilie

Mitrea va împlini luna viitoare 29 de ani // Foto: Raed Krishan
Mitrea va împlini luna viitoare 29 de ani // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 20 august 2016 00:00

Mitrea va fi titularizat de Reghe în premieră, din cauza accidentării lui Toşca, însă fostul fundaş al lui Hagi n-a mai jucat fotbal din aprilie.

Una dintre schimbările obligatorii pe care Reghecampf le va face în primul 11 pentru meciul cu Dinamo va fi Mitrea în locul lui Toşca.

Ultimul are un deget fracturat şi va fi indisponibil 3 săptămâni, urmând să rateze şi convocarea la echipa naţională pentru meciul cu Muntenegru.

Cel care va evolua în centrul defensivei, alături de Tamaş, e unul dintre fotbaliştii achiziţionaţi de Steaua în această vară. El a venit liber de contract după ce Ascoli i-a reziliat contractul.

Totuşi, în privinţa lui va exista un mare semn de întrebare: cum se va descurca într-un meci cu o asemenea presiune şi miză, cum are un Derby de România, din moment ce n-a mai jucat un meci oficial de 4 luni!!! Mitrea a bifat ultimul joc pe 23 aprilie, când a fost integralist în Ternana - Ascoli 1-3. De atunci nu a mai apărut deloc!

Cuplul Tamaş-Mitrea va avea o sarcină extrem de grea. În atac, Andone îl va folosi pe Gnohere, unul dintre golgeterii actualei ediţii de campionat: 4 goluri în 4 meciuri.

În schimb, Steaua poate câştiga un plus ofensiv. Mitrea, cât timp a evoluat la Viitorul, a marcat mult şi foarte mult. În două sezoane şi jumătate sub comanda lui Hagi, el a înscris nu mai puţin de 19 goluri în 80 de partide! În timp ce Toşca n-a marcat niciodată în campionat în tricoul roş-albastru.

Debutează şi Boldrin&Amorim?

Partida cu Dinamo ar putea să reprezinte momentul în care să bifeze primul meci în tricoul Stelei alţi doi jucători. Boldrin şi De Amorim au fost opriţi în lotul pentru Derby şi ar putea evolua diseară.

"Ei au nevoie de timp ca să se poată acomoda, să se înveţe cu noii lor colegi", a spus ieri Reghe la conferinţă. Totuşi, acelaşi discurs l-a avut şi în cazul lui Florin Tănase, înaintea partidei cu FC Botoşani, după care l-a titularizat.

5centimetri câştigă defensiva Stelei prin rocada Mitrea-Toşca, primul măsurând 1,85 metri

5din cele 6 meciuri disputate de Viitorul împotriva lui Dinamo cu Mitrea pe teren s-au terminat fără înfrângere pentru trupa lui Hagi: 3 victorii şi două remize

25de ani avea Mitrea în 2012, an în care a debutat în Liga 1, în tricoul Viitorului Constanţa

Pintilii revine în 2017!

Laurențiu Reghecampf a primit o veste horror de la medici! Deși spera ca Pintilii să revină în noiembrie, după ce s-a accidentat cu Chiajna, mijlocașul se va întoarce în iarbă abia peste 4 luni!

Acesta a suferit o intervenţie chirurgicală marți pentru avulsie de tendon al mușchiului drept femural de parte dreaptă. Operația a fost efectuată de către doctorul Ion Bogdan Codorean și a constat în reinserția osoasă a tendonului cu ancore, fiind încheiată cu succes.

"Jucătorul va începe imediat programul de recuperare, iar timpul estimat pentru revenirea acestuia pe teren este de patru luni", se arată într-un comunicat al Stelei.

"Avem un plus cu Dinamo"

Adi Popa a prefațat întâlnirea cu Dinamo din această seară: "Cu Dinamo va fi cu totul alt meci. Valoarea adversarului nu este ca a celor de la City. Prefer să nu mai vorbim despre meciul cu City pentru că este istorie! Pornim cu un mic plus prin prisma experienței. Asta trebuie să se vadă pe teren. Avem trei jucători importanți accidentați, care erau titulari, dar cei care intră în locul lor ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivele. S-a vorbit despre plecarea mea de la Steaua în fiecare perioadă de transferuri, dar mai sunt zece zile și eu tot aici sunt. Și aici voi rămâne. Nu mă gândesc la altceva decât la meciul cu Dinamo".

Echipele probabile:

  • Arbitru: Radu Petrescu
  • Stadion: Arena Națională
  • Ora: 21:00
  • TV: Digi1, Dolce1, Look

Steaua: Fl. Niță - G. Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Bourceanu, Vl. Achim - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun - Fl. Tănase
Rezerve: V. Cojocaru - Tudorie, Aganovici, Ov. Popescu, D. Popescu, Boldrin, De Amorim

Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip - Hanca, Busuladzici, Palici - D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr
Rezerve: Penedo - D. Popa, Oliva, P. Petre, Olteanu, I. Șerban, A. Marc

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
934074029988973
Munteanu George  •  20 August 2016, 17:14
Postat de bogdany8 pe 20 August 2016, 15:19

Pe voi va iarta manz prost ANAFU, sa-ti explice becali cat timp a stat la racoare ce a facut Viorel Hrebenciuc, mafiotu din partidu ala pe care voi il invocati si care va este drag voua (PSD) si care va ajutat sa va stearga o datorie de peste 30 de milioane de euro. E smecher cand esti sef. Nu platesti taxe,impozite, lasa ca platesc fraieri ca Dinamo,Rapid,Petrolul,U.Cluj care sunt sau au fost in insolventa.

Daca esti echipa mare bati acasa in deplasare bati si atat ,cu blat fara blat esti cea mai buna poti razbate ca te cheama Steaua,Dinamo,Astra sau oricare alta echipa.Jocurile sunt facute(am auzit si eu) eu propun sa ne revenim la cap! Hai sa ne vedem de fotbal ca ne prind echipe in CL sau EL si da cu noi de pamant! Open your mind!

934074029988973
Munteanu George  •  20 August 2016, 17:09

De cand citesc comentariile utilizatorilor nu vad decat reprosuri de o parte si de alta ,vorbe aruncate de o parte si de alta ,dar nimeni nu comenteaza despre meci,despre ce va fi,cine va juca si cum va juca! Multi dintre comentatori nu au dat in viata lor cu piciorul intr-o minge dar se dau atotstiutori! Dragilor hai sa ne bucuram de derby sau de ce a mai ramas din el si din umilul nostru campionat!Dupa care putem trage concluzii cine a fost mai buna sau poate mai bine pregatita azi! Lasa-ti discursurile cretinoide unul la adresa celuilalt.......open your mind! P.S. sunt fan FC Steaua Bucuresti! Sau FCSB cum vreti voi ...unii dintre voi fanii celor din soseaua Stefan cel Mare!

bogdany8
bogdany8  •  20 August 2016, 15:20
Postat de gerulozaurus pe 20 August 2016, 10:41

anul asta jocurile sunt facute pentru dinamo, cancerul numit PSD inca mai tentacule, anul trecut ceic are duc un razboi cu Gigi pentru clubul sau Steaua, au tras la greu pentru Astra, acum cum Astra e in moarte clinica se incearca cu |"new sc blatinamo 1948 sa bucuresti aprozar" adica clona lui FC Dinamo Bucuresti, club aflat inca in proprietatea lui Badea.

Daca va batem asta-seara promiti sa spui in vazu lumii ca voi sunteti satelitu nostru ???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează