FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

FOTO MM și Reghe nu s-au putut abține! Ironii la adresa coregrafiei dinamoviste: "Se vrea intimitate! Chiar că e unic în România"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +4   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 10:08

Fanii lui Dinamo au pregătit o coregrafie impresionantă la începutul derby-ului de ieri, iar pe o pânză de mărimea întregii peluze au rulat imagini cu golurile lui Dinamo din meciurile cu Steaua (DETALII AICI!), însă nu toată lumea a lăudat spectacolul pus la cale de "câini".

Proiecția live de pe stadion nu s-a văzut prea clar din fața televizorului și chiar unii dintre cei prezenți pe stadion au avut probleme în a vedea imaginile pregătite de fanii alb-roșii.

Aceste probleme tehnice au fost taxate imediat de directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica. Acesta a apelat la un comentariu ironic pentru a descrie dificultățile tehnice întâmpinate de dinamoviști.

"Asta e coregrafia epocală? E unic în România, nu se vede nimic. Asta e prima coregrafie în care se vrea intimitate", a spus oficialul stelist conform unei înregistrări difuzate de TV Digi Sport. 

Nici Laurențiu Reghecampf nu a fost impresionat de coregrafia lui Dinamo.

"Eu n-am văzut nimic, nu s-a observat nimic. A fost o coregrafie frumoasă, vă spun acest lucrul doar ca să vă simțiți bine, dar de unde eram eu nu puteam să vedem niciun fel de imagini", a spus antrenorul Stelei la conferința de presă.

De altfel, cei de pe banca roș-albaștrilor au părut deranjați de faptul că debutul meciului a fost amânat cu aproximtiv 10 minute din cauza desfășurării de forțe din tribune. 

Vezi imagini cu coregrafia lui Dinamo în GALERIA FOTO! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (150)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  02 Decembrie 2016, 04:48

- au dreptate , nu se intarzie inceputul jocului ca sa ne uitam la galerie. - in rest, ei nu se abtin de la nimic, pe banii lui gigi ! - de la precedentul mandat a lui reghe, steaua nu joaca nimic, indiferent de antrenor = deci cine e de vina antrenorul, jucatorii, gigi ? factorul comun e directorul guraliv GIGI !!!

dtdr
dtdr  •  02 Decembrie 2016, 02:41

Cred, ca cel care au scris ca-i ironie, nu poate fi numai stelist bolnav. Astia nu-s in stare de ironii. Ei stiu sa jigneasca. Unul din ei si-a facut si specializarea pe la Jilava si acum este " profesor " in materie. Nu dragilor, alea nu-s ironii. Astia-s niste frustati care nu-s in stare de nimic ce-i legat de fotbalm, in schimb stiu cum sa-i pape banii lui jiji !

jensen
jensen  •  01 Decembrie 2016, 23:19

Astia doi comici vestiti ai ecranului ii papa banii lui Jiji si iau mancarea de la gura ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează