FOTBAL  »  FOTBAL PE PLAJA  »  SUPERMECI PE LITORAL, SÎMBĂTĂ ORA 18:00

Ne pregătim de un nou derby la Mamaia: Gazeta Sporturilor - Carlsberg!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2010 00:00

Vine week-end-ul şi începe nebunia pe plaja Melody din Mamaia. De două săptămîni, în fiecare sîmbătă seară sîntem pe litoral pentru a face un show de neuitat.

Şi în această săptămînă ne pregătim de un regal fotbalistic în nisipul litoralului românesc. Sîmbătă, 31 iulie, de la ora 18:00, redactorii Gazetei Sporturilor şi superinvitaţii lor vor juca fotbal pe plajă cu echipa Carlsberg.

 

Nu vor lipsi premiile şi buna dispoziţie asigurată de invitaţii speciali ai Gazetei Sporturilor. În această săptămînă căpitanul echipei GSP, Iulian Miu, ne-a părăsit, dar cum o echipă se respectă întăririle au venit imediat. Antrenorul echipei naţionale a României de tineret, Emil Săndoi, fostul portar al celor de la Dinamo Bucureşti, Cristi Munteanu "Babicu", fostul jucător al Stelei, Adrian Pitu, dar şi realizatorul emisiunii Smiley TV de la GSP TV, Cătălin Oprişan. Convocările nu se opresc aici, dar suprizele le veţi afla sîmbătă pe plaja Melody!

 

Toată nebunia se va încheia cu multe premii oferite de Gazeta Sporturilor şi valuri de bere oferite de Carlsberg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează