FOTBAL  »  FOTBAL PE PLAJA  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL PE PLAJĂ

România va juca în faţa Estoniei pentru un loc în sferturile preliminariilor CM de fotbal pe plajă

Articol de - Publicat marti, 13 iulie 2010 00:00

România va evolua în faţa Estoniei în optimile preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal pe plajă.

"Tricolorii" au fost capi de serie la tragerea la sorţi din această seară, de la Bibione, după ce au trecut în grupe de Andorra (8-2), Slovacia (5-3) şi de campioana europeană, Rusia (5-3).

Victoria extraordinară în faţa ruşilor a propulsat România pe primul loc în grupă şi pe lista capilor de serie. Pentru un loc în sferturi, elevii lui Stelică Dămăşaru vor înfrunta Estonia, evitînd astfel o confruntare dificilă cu echipe ca Spania sau Elveţia.

"Am nimerit destul de bine la tragerea la sorţi. Estonia nu ar trebui să ne pună probleme. Am avut ceva noroc pentru că am evitat Elveţia şi Spania, dar oricum nu ne mai e frică de nimeni. Am căpătat încredere în noi şi cred că avem puterea să învingem orice echipă. Dacă mai cîştigăm două meciuri, mergem la turneul final", a declarat Viorel Farcaş, unul dintre veteranii echipei naţionale.

Partida va avea loc joi, ora exactă urmînd a fi stabilită de televiziunea ce transmite turneul. Din faza sferturilor nu vor mai exista capi de serie. Semifinalistele se califică la Campionatul Mondial din 2011, dar dacă printre ele se numără Italia, calificată deja din postura de gazdă, atunci echipele eliminate în sferturi vor juca într-un baraj pentru ultimul loc pus la bătaie.

Iată tabloul complet al optimilor:
România - Estonia
Grecia - Ungaria
Portugalia - Azerbaidjan
Italia - Polonia
Franţa - Elveţia
Rusia - Turcia
Spania - Moldova
Olanda - Ucraina

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
skrap
skrap  •  14 Iulie 2010, 11:27

sundancekid, esti disperat nu sti ce sa mai faci ca sa ai cat mai multe posturi

lukasss
lukasss  •  14 Iulie 2010, 01:58

Am fost acolo!lucrez in bibione si am fost la meci!Sincer nu credeam ca o sa castige dar si-au dat viata pe teren mai ales ca erau sustinuti de vreo 500 de romani!Pacat ca nu dati analiza meciului!A fost 1-0 pt Romania..rusii au intors rez la 2-1..dupa care 5-2 pt Romania!in ultimele 10 sec Rusia a inscris pt 5-3!2 goluri ale Romaniei au fost EURO GOLURI!CEVA CE VEZI DOAR LA BRAZILIA SI PORTUGALIA!FT FRUMOS!FELICITARI SI BAFTA CU ESTONIA!VOI FI ACOLO

sundancekid
sundancekid  •  14 Iulie 2010, 00:46

PAI SA NE REPROFILAM PE FOTBAL DE "PLAJA" ASA POATE NE MAI BUCURAM SI NOI DE CEVA SI DAC IESIM CAMPIONI SARBATORIM LA UNIVERSITATE ! O NOUA CUCERIRE A SISTEMULUI CAPITALIST DIMBOVITEAN ...FOTBALUL PE NISIP ! HAI ROMANIA PE NISIP !FORZA FORZA !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează