FOTBAL  »  FUTSAL  »  INCIDENT

FOTO Fulgerător » Un arbitru a fost lovit de un internaţional român la un turneu amical!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 19:08

Moment incredibil la un turneu amical de fotbal în sală din Constanţa. Un arbitru a fost lovit cu pumnul de Marian Măciucă, liderul naţionalei României de fotbal pe plajă.
Incidentul s-a petrecut în minutul 35 al unei partide de la Cupa Telegraf dintre Store Constanţa şi Macedonia Ovidiu. Arbitrul Bogdan Gherasim l-a avertizat pe Măciucă pentru proteste, însă jucătorul lui Store Constanţa a continuat să îl jignească: ”Bă, ţărane care eşti!”. În momentul în care urma să îi arate cartonaşul roşu, arbitrul a fost lovit cu pumnul în zona ochiului stîng. Acesta a avut nevoie de copci şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Bogdan Gherasim susţine că va depunde plîngere împotriva lui Măciucă la AJF Constanţa, dar şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean, jucătorul fiind şi profesor. Fotbalistul nu a dorit să comenteze incidentul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Ianuarie 2015, 20:54

i a dat o lovitura de maciuca ...

amariu5
amariu5  •  28 Ianuarie 2015, 20:38

Cupa Telegraf, multi nervi, poate prea multi nervi, fotbal putin, cu oameni trecuti de 35 de ani care inca se mai cred fotbalisti. Cat despre Maciuca, numele spune totul, mai e si profesor cica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează