FOTBAL  »  FUTSAL  »  LIGA 1

Semifinalele Ligii 1: astăzi şi mîine meciurile cu nr.2, ambele pe Digisport

foto: futsaltotal.ro
foto: futsaltotal.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 12:34

Astazi si maine se desfasoara al doilea meci din semifinalele campionatului. Dupa primul joc, Autobergamo Deva si City’Us Targu Mures si-au pastrat statutul de mari favorite la calificarea in finala, invingand in deplasare pe terenul adversarelor lor, Spicom Sfantu Gheorghe si Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

City’Us s-a impus la Odorheiu Secuiesc cu 10-4 (5-4), dupa o prima repriza echilibrata in care gazdele au reusit sa tina pasul cu mai titratul lor adversar.

Lipsite de aportul lui Zoltan Mihaly, cu Laszlo Szocs jucand intr-un picior si cu portarul Klein intr-o zi slaba, cei din Odorhei au cedat in repriza a doua cand nu au mai reusit sa marcheze nici un gol, primind in schimb 5.

La Sfantu Gheorghe, devenii s-au impus cu 8-2 (6-1) intr-un meci fara istoric. Gazdele au sperat ca spaniolii lor vor reusi sa faca legea pe parchet, dar din pacate pentru ei cei care au impus ritmul partidei au fost internationalii romani Lupu si Matei.

Meciurile cu numarul 2 din cele doua confruntari pot decide si finalistele, daca gazdele celor doua meciuri se vor impune. Ambele partide sunt televizate in direct pe Digisport: astazi de la ora 20 City’Us joaca acasa la Targu Mures in compania celor de la Odorheiu Secuiesc in direct pe Digisport 3, in timp ce maine de la ora 19 in direct pe Digisport 2 se intalnesc la Deva Autobergamo si Spicom.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează