FOTBAL  »  FUTSAL  »  CUPA LICEELOR

Senzaţie la Cupa Liceelor / Pantelimon a făcut instrucţie cu I. Petruş (12-0)

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Campioana de anul trecut nu a avut mari emoţii în faţa echipei celor de la Petruş şi s-au distrat jumătate de oră. Au marcat gol după gol, după faze învăţate la antrenamente. Încurajată frenetic de cei din tribună, echipa Pantelimonului a făcut recital în cel de-al doilea meci al grupei G.

După victoria cu 5-0 în faţa celor de la Decebal, Pantelimon a început tare şi-a marcat repede de două ori prin Răzvan Iordache, care a făcut legea în jumătatea de teren a celor din Petruş. Golul trei a venit în două minute de la repunere prin Angelo Anghilini, care a reuşit dubla patru minute mai tîrziu. Înainte de final, Pantelimonul nu s-a retras şi a mai marcat de două ori prin Constantin Costea şi Mihai Mihalcea.

După pauză, pe teren a existat o singură echipă, Pantelimon. A driblat tot şi a înscris din orice poziţie, numai pentru a marca şi a ridica publicul în picioare, venit în număr mare din liceu. Mihai Mihalcea a marcat repede după o serie de pase excelente, iar Robert Oancea a majorat repede scorul, era 8-0.

Cu gîndul la finală, dar şi la trofeul de golgeter al Cupei Liceelor ISM prezentată de GSP.RO din acest an, Pantelimonul a atacat non-stop pînă în ultima secundă şi a mai marcat de patru ori prin Alexandru Ghiţă, Răzvan Iordache şi de două ori prin Angelo Anghelini.

Pantelimonul cîştigă fără emoţii grupa G şi se califică în faza superioare a competiţiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează