FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

150.000 EURO pe an!

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Rapid i-a făcut ieri o nouă ofertă lui Matos, pe care-l aşteaptă mîine la Pro Rapid

Miercuri e termenul limită stabilit de Rednic pentru definitivarea transferurilor, cu trei zile înainte de meciul cu Universitatea Cluj. După ce au încheiat telenovela Szekely, alb-vişiniii trag acum de portughezul Vasco Matos (27 de ani), şi el tot mijlocaş dreapta, şi i-au transmis ieri prin fax o nouă propunere. Fotbalistul lui Beira Mar ar cîştiga 150.000 de euro pe sezon în Giuleşti, cu 30.000 peste prima ofertă.

Marcelo, agentul jucătorului, îi acuzase vineri în Gazetă pe giuleşteni că "au fost neserioşi, am convenit asupra unor sume, dar au scris altceva în contractul pe care ni l-au trimis". Constantin Zotta a explicat ieri situaţia lusitanului: "Propunerea noastră e una corectă şi aşteptăm răspunsul lui pînă luni. I-am transmis o ofertă nouă cu alte date, dar trebuie să ţinem cont că există un plafon salarial, la care eu ţin şi care nu poate fi depăşit. Ar fi anormal ca un fotbalist nou venit să cîştige mai mult decît unii jucători care sînt de ani de zile la Rapid! Sînt optimist şi cred că Matos va fi luni la Pro Rapid".

Explic. foto: Matos e adus pentru a-i crea concurenţă lui Emil Dică pe postul de mijlocaş dreapta Foto: ???

1,71 metri e înălţimea lui Vasco Matos, care ar deveni cel mai scund jucător de la Rapid
2 e numărul golurilor marcate de Matos pentru Beira Mar în acest sezon din liga secundă portugheză

Salou decide azi
Agentul lui Ibrahim Salou a anunţat ieri că atacantul ghanez va hotărî în această seară dacă acceptă propunerea Rapidului. "Şansele să vină în România sînt de 50 la sută în acest moment, chiar dacă s-au înţeles cluburile. Depinde doar de jucător", a declarat impresarul pentru www. rapidisti.ro. "Salou e un jucător pe care mi-l doresc mult, am discutat des cu el şi sper să fie de acord cu oferta noastră", a zis Rednic. Africanul costă 500.000 de euro şi ar cîştiga în Grant 200.000 de euro pe sezon.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
 •  17 Februarie 2008, 10:05

cel mai scund? perja nu e mai mic? in fine,eu zic sa lase portarii si sa mai ia un fundas. avem 5 fundasi din care unu e leonard...deci 4!

 •  17 Februarie 2008, 09:45

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b* u* x *.to. (fara stelute si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie REFERRER SCRIE huzdupel (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 230 de euro pe luna si e in crestere. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita

Vezi toate comentariile (2)
Comentează