FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

2+1

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Spadacio şi Fernandes au sosit ieri la Bucureşti. Giuleştenii mai negociază şi cu portarul Costinha, de la Belenenses.

Rapidul e pe cale să finalizeze primele transferuri din era Peseiro. Juliano Spadacio (mijlocaş la­te­ral, 27 de ani) şi Ricardo Fer­nan­des (fundaş central, 30 de ani), am­bii de la Nacional Madeira, sînt în Bu­cu­reşti.

“Sîntem fericiţi, Rapid e un club mare. Am venit să pu­nem la punct ultimele detalii şi du­pă aceea semnăm contractele. Vom lupta pentru toate obiectivele clubului, dar titlul e primordial!”, a anunţat Spadacio, brazilianul care a marcat contra Rapidului antrenat de Lu­cescu junior acum doi ani, în Cupa UEFA.

Următorul pe lista giuleştenilor e portarul Costinha (34 de ani), de la Belenenses. “M-aş adapta în România, pentru că am mai avut o experienţă în străinătate, la Tene­rife, în Spania ”, a declarat goal­­keeperul portughez în A Bola. Costinha a evoluat în 14 partide în sezonul precedent, încheiat de e­chi­pa sa pe poziţia a opta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  19 Iunie 2008, 09:16

Nu cred ca ne trebuie un astfel de portar.

 •  19 Iunie 2008, 08:40

Sper sa nu il poata lua pe Costinha, ala ii terminat si gras.......cel mai penal portar. Si ar trebui sa nu mai aduca numai jucatori portughezi, vreau si romani si sud-americani, etc.

 •  19 Iunie 2008, 02:18

Oho ce portar de viitor :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează