FOTBAL  »  Superliga  »  

25 de milioane de la galerie

Articol de - Publicat joi, 27 martie 2008 00:00

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Sorin Boca, a lăsat de înţeles că regretă faptul că nu a depus apel după amenda primită de la Comsia de Disciplină în urma incidentelor apărute la Buzău. “Cred că dacă am fi făcut şi noi apel, ne-ar fi redus şi nouă amenda, aşa cum s-a întîmplat cu Buzăul. Nu am făcut-o însă deoarece primisem la Disciplină penalizarea minimă şi am crezut că singurul lucru ce s-ar fi putut întîmpla ar fi fost creşterea sancţiunii”, a spus Boca

Oficialul grupării din Copou a anunţat că a strîns de la galerie 25 de milioane de lei vechi din cele 300 de milioane pe care Poli le-a plătit ca urmare a episodului amintit.

Citește și:
Mama jucătorului de la Dinamo, dialog în cantonament cu Andrei Nicolescu » A surprins pe toată lumea
Superliga
Mama jucătorului de la Dinamo, dialog în cantonament cu Andrei Nicolescu » A surprins pe toată lumea
Au furat startul! Cel mai nou stadion din Superliga e gata de inaugurare peste 3 zile
Superliga
Au furat startul! Cel mai nou stadion din Superliga e gata de inaugurare peste 3 zile
Gata, se face mutarea! Denis Drăguș semnează cu noua echipă » Primul meci va fi împotriva lui FC Argeș
Nationala
Gata, se face mutarea! Denis Drăguș semnează cu noua echipă » Primul meci va fi împotriva lui FC Argeș
Noul Duster va fi lansat în 20 de zile, dar nu sub numele Dacia » Primele imagini: cum arată mașina care se va bate cu Toyota și Skoda
Noutati auto
Noul Duster va fi lansat în 20 de zile, dar nu sub numele Dacia » Primele imagini: cum arată mașina care se va bate cu Toyota și Skoda
Digi
Profit.ro
Digi "rupe" tot în Spania. Nou record pentru compania românească
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Nu vă spun când mor, dar am alarma programată” » Povestea zguduitoare a unei campioane cu 5 Jocuri Olimpice în palmares, aflată pe moarte: „Mi-am «hackerit» creierul, ca să lupt cu cancerul”

Comentarii (3)
 •  29 Martie 2008, 02:49

DUPA RAZBOI MULTI VITEJI SE ARATA mrs BOCA...AR TREBUI SA-TI DAI DEMISIA ESTI UN INCOMPETENT HABAR NU AI DE ECHIPA ESTI LA FURAT DEMISIA ECHIPA AR MERGE MAI BINE FARA UN HOT CA TINE BOCA

•  28 Martie 2008, 09:56

numai rasisti pe forumul asta! sunt sigur ca ai si tu putin sange de "indian"!

•  27 Martie 2008, 21:33

sa-i scoata nichita casa indianului ala "mare sef de galerie"la vanzare sau sa o dea la unul mai caucazian, care nu ne face de rusine

Vezi toate comentariile (3)
Comentează