FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

VIDEO 26 de jucători sibieni au plecat în stagiul de pregătire din Turcia » Transfer de la CSA Steaua + un ghanez de 19 ani

Articol de , , - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 12:07 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 14:36

În acestă dimineață, delegația celor de la Hermannstadt a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya, Turcia. Sibienii vor sta acolo până pe 13 ianuarie și vor avea două meciuri de verificare

S-a terminat vacanța și pentru Hermannstadt. Sibienii au ajuns în această dimineață la București de unde au plecat spre Antalya. Acolo și-au stabilit cartierul general până pe 13 ianuarie.

26 de jucători a ales Marius Măldărășanu pentru acest cantonament. Noutățile fiind mijlocaşul Kablan Davy N'Goma, anunțat în această dimineață, dar și alți jucători sosiți în această iarnă la Sibiu sub formă de împrumut.

11 persoanemai fac parte din delegația lui Hermannstadt în Turcia. Aici intră staff-ul tehnic, medical și administrativ al echipei

Vorbim de Emmanuel Baba Ayine, un mijlocaș ghanez de 19 ani venit sub formă de împrumut de la ACS Gaz Metan Mediaș, portarul Ionuț Pop (26) de la CSA Steaua și mijlocașul Ianis Mihart (19) de la CSM Focșani.

VIDEO. Marius Măldărășanu spune că mai vrea încă trei jucători la Hermannstadt

Au adus și un jucător de la FC Botoșani

Hermannstadt a anunţat transferul mijlocaşului Kablan Davy N'Goma, care a evoluat în prima parte a sezonului la FC Botoşani. Kablan Davy N'Goma este un mijlocaş de bandă în vârstă de 28 de ani.

Francezul poate evolua pe ambele benzi ale terenului, dar şi ca “vârf retras”.

El a mai evoluat la echipe ca Amiens, Epinal, Tarbes, Bourges, Avoine, Canet din Franţa, Blansko şi RFCU Luxembourg din Cehia, respectiv Luxemburg.

Două meciuri amicale

În Turcia, sibienii vor juca și două meciuri amicale. Primul dintre ele cu FC Winterthur, locul 7 din prima ligă austriacă (8 ianuarie), apoi cu Sumgayit, locul 7 din Azerbaidjan, pe 12 ianuarie.

Citește și:

Campioana României s-a reunit și a efectuat vizita medicală. 33 de „marinari” sunt gata de startul pregătirilor
FARUL
Campioana României s-a reunit și a efectuat vizita medicală. 33 de „marinari” sunt gata de startul pregătirilor
S-a reunit și FCU Craiova » Giovanni Costantino îl așteaptă și pe cel mai curios transfer din era Mititelu
FCU CRAIOVA
S-a reunit și FCU Craiova » Giovanni Costantino îl așteaptă și pe cel mai curios transfer din era Mititelu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează