FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB 2-2

3 faze la limită în Petrolul - FCSB » Cum au fost judecate de arbitri + verdictul specialiștilor

Derby-ul dintre Petrolul și FCSB, scor 2-2, nu a fost lipsit de faze controversate. Arbitrul Radu Petrescu a avut de gestionat 3 momente extrem de dificile. Foto: Cristi Preda +23   FOTO
Derby-ul dintre Petrolul și FCSB, scor 2-2, nu a fost lipsit de faze controversate. Arbitrul Radu Petrescu a avut de gestionat 3 momente extrem de dificile. Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 23:16 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 23:35

Derby-ul dintre Petrolul și FCSB, scor 2-2, nu a fost lipsit de faze controversate. Arbitrul Radu Petrescu a avut de gestionat 3 momente extrem de dificile.

Meci dificil pentru „centralul” Radu Petrescu. A avut de judecat 3 faze care au influențat decisiv rezultatul final. Două dintre ele au fost judecate în favoarea celor de la FCSB, în timp ce una a fost pro-Petrolul.

Șocant: bătaie cu scaune, steaguri și jandarm rănit în Petrolul - FCSB!
PETROLUL - FCSB
Șocant: bătaie cu scaune, steaguri și jandarm rănit în Petrolul - FCSB!

3 faze la limită în Petrolul - FCSB

  • Min. 24: Dawa putea fi eliminat
    O intrare a lui Dawa care ia mingea, dar care în alunecare i-a prins glezna jucătorului prahovean între el și gazon, a însemnat scoaterea din joc a lui Hanca. Jucătorul Petrolului s-a accidentat și a fost înlocuit.
  • Decizia lui Radu Petrescu: Inițial lasă jocul să continue, apoi acordă cartonaș galben, după intervenția asistentului Mircea Grigoriu.
  • Verdictul specialistului: 

După părerea mea, este un fault grosolan. Iar acestea se sancționează cu... uitați-vă cum îi prinde piciorul. Dacă Hanca rămânea cu piciorul pe pământ... heh. Poți să atingi mingea, dar când o joci de maniera asta, cu intensitatea și consecințele astea, nu mai contează. Un fault grosolan, trebuia roșu! 
- Ion Crăciunescu, fost arbitru, la „Fotbal Club”, pe DigiSport

3 faze la limită în Petrolul - FCSB » Cum au fost judecate de arbitri + verdictul specialiștilor
Intrarea lui Dawa la Hanca
  • Min. 49: a trecut mingea linia la golul lui Băluță?
    Miculescu a trimis o ghiulea în bara transversală, mingea a ajuns la Băluță, care a trimis pe poartă. Zima s-a ridicat și a respins, însă nu a fost clar dacă a scos balonul din poartă sau de pe linie.
  • Decizia lui Radu Petrescu: Lasă jocul să continue și acordă gol după intervenția asistentului Mircea Grigoriu. VAR a analizat faza și nu a schimbat decizia.
  • Verdictul specialistului: 

Dacă nu ești pe linia porții, nu ai cum să vezi dacă intră mingea-n poartă. Din moment ce ai VAR, nu te bagi (n.r. - despre tușier) decât dacă ești 100% convins că este gol, mai ales că cei din VAR îl pot valida sau nu. Tu ești singurul din lumea asta care vezi că e gol? Nu ai cum să vezi decât dacă ești pe linia porții!
- Basarab Panduru, la OrangeSport

  • Min. 90+3: penalty ușor pentru Petrolul?
    Jair se ciocnește cu Ngezana, aflat în săritură, în timp ce urmărește un balon în careul lui FCSB.
  • Decizia lui Radu Petrescu: Acordă lovitură de pedeapsă, iar decizia e validată de VAR.
  • Verdictul specialistul: 

Ce face Ngezana de trebuie să dai penalty? Nu văd! Nu sunt convins deloc că ăsta este penalty. Nu cred că poți da cartonaș roșu, deși este o intrare îngrozitoare, o viteză acolo... 
- Basarab Panduru, la OrangeSport

3 faze la limită în Petrolul - FCSB » Cum au fost judecate de arbitri + verdictul specialiștilor

Citește mai multe știri despre Petrolul - FCSB:

A trecut de linie? Gol controversat marcat de Băluță în Petrolul - FCSB » Ce se vede pe reluări
PETROLUL - FCSB
A trecut de linie? Gol controversat marcat de Băluță în Petrolul - FCSB » Ce se vede pe reluări
„Să te aud acum, Gigi!” » Gestul curios făcut de Djokovic după ce a înscris în Petrolul - FCSB
PETROLUL - FCSB
„Să te aud acum, Gigi!” » Gestul curios făcut de Djokovic după ce a înscris în Petrolul - FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
parpalache
parpalache  •  29 Octombrie 2023, 15:51

Bai nea Pandure!Ințeleg ca ești fcsb-ist,dat nu fi...MM-ist!Pai NGezana i-a sarit in cârca lu Jair ala-cum naiba sa nu fie penalty?!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  29 Octombrie 2023, 11:02
Postat de vivi.napoca1_ pe 29 Octombrie 2023, 09:02

Dawa era eliminat și dacă arbitra brigada Becali, MM,Argăseală! Iar la golul acordat ca a trecut linia porții ( sau Nu !) Se aplica Regula ; Întotdeauna se acorda dacă este pro zcsbpsdgsp !? PS. O întrebare pt. arbitrii (toți) Dacă aceste faze erau invers ,aveau curajul sa facă la fel cu deciziile !? Dacă în locul lui Sergiu Hanca era un fcsb- ist acum cereau deja sa i se facă dosar penal ,etc !?

Dacă era arbitru Balaj desigur că l elimina pe Dawa ...Dacă în locul lui Dawa era un jucător de al tău de la CFR atunci nici Balaj,Kovacs, Cojocaru ,Haregan,Barsan...nu l elimina ! Balaj nu l a eliminat pe Rus când a produs doar o dubla ruptura de maxilar lui Anganovici..Kovacs nu l a eliminat pe Mureșan pentru desfigurarea lui Rusescu... a permis lui Mailat sa spargă capete ...Hațegan nu l a eliminat pe Arlauskis și nici măcar nu a dat făut că era și penalty când l a făcut KO pe Planici... Bârsan nu la eliminat pe Omrani când a produs 7 copci portarului...Intrări că a lui Dawa marele Cadu le făcea meci de meci..Deci iar nu știi să argumentezi !

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  29 Octombrie 2023, 10:25
Postat de lefter_popescu pe 29 Octombrie 2023, 00:36

Bravo domnilor, ați pus doar poze favorabile fcsbeilor. Una în care Dawa ara terenul si-l arunca în slavi pe petrolist nu ati " găsit "? Jmecheriti mai sunteți. Apoi , arbitrul nu-l putea elima pe Dawa ci trebuia sa-l elimine imediat. Cam tot asa a întrat sezonul trecut la Bauza lângă tusa de la scos din joc și a stat câteva etape accidentat. Nici astăzi nu si-a revenit, însă arbitrul nu a dat nici măcar fault...ce sa mai vorbim de galben sau rosu.

Mă ,făut nu s a dat la rosul in care Olaru a fost lovit în gat...Lui Dawa i s a dat galben ...Roșu și penalty trebuia să se dea la Rotaru busculat in careu fara minge...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează