FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 2-3

3 spre 4

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Rapid a evoluat lamentabil aseară, la despărţirea de fani, şi îşi periclitează locul trei.

Giuleştenii anunţau aseară lipsă de respect faţă de “Bă­trî­na Doamnă” pentru a-şi asigura podiumul. S-a început ex­trem de lent şi pixurile au început să noteze abia din minutul 18: cen­trare Despotovici, iar Chiţa a făcut totul simplu pentru golul lui Boya. Faza s-a repetat 4 minute mai tîrziu, însă Despotovici n-a găsit inspiraţia şi execuţia colegului său din atac. Scholes ar fi fost mîndru, probabil, că şi în România are “adepţi”, dacă ar fi văzut super­şu­tul în vinclu al lui Todea, de 1-1. Lîncezeala reinstalată pe teren a fost alungată în finalul reprizei de bara lui Cesinha şi, apoi, de a doua reuşită în poarta lui Mîrne a camerunezului din ofensiva vişinie.

Rapid a debutat sigură pe ea în actul doi. Prea sigură, totuşi. Şi-a dat seama şi Hidişan, care, după ce a ridiculizat trei sferturi din apă­ra­rea gazdă, i-a oferit lui Hora prilejul să se treacă pe lista marcatorilor, 2-2! Herea şi Lazăr s-au luat apoi la în­trecere în concursul “Care ratează mai mult”. Au terminat egal, fie­ca­re din cei doi avînd cîte o ocazie rară.

Ca-n fotbal, arădenii au fost profitorii şi Ibeh i-a dat al treilea gol pe Giuleşti unui Coman fără replică. Pînă să arunce prosopul, Rada l-a trimis şi pe Mugurel Buga în avan­posturi. Antrenorul a re­gretat puţin mai tîrziu decizia, cînd ex-braşo­veanul s-a intimidat la vederea lui Mîrne şi nu a fost în stare să lovească mingea din doi metri.

Întreabă de blaturi!
La partida de aseară au asistat din tribuna oficială şi mai mulţi ziarişti elveţieni, veniţi în Bucureşti pentru a realiza o serie de reportaje despre suporterii români. Jurnaliştii din Ţara Cantoanelor au cerut detalii despre meciurile din Liga I, întrebînd insistent dacă e adevărat că Steaua a revenit puternic în lupta pentru titlu în retur în urma unor meciuri strategice! Elveţienii vor merge mîine seară şi la derby-ul Dinamo - Steaua.

A treia “dublă”
Cu cele două goluri marcate în poar­ta arădenilor, Pierre Boya a ajuns la cota 7 în clasamentul golgeterilor, toate reuşitele camerunezului fiind izbutite în retur! În toamnă, Boya înscrisese numai de două ori, în aceeaşi partidă, cu FCM Bacău II (3-0), în Cupa Timişoreana. În partea secundă a campionatului, atacantul african a făcut “dubla” şi în confruntarea cu Ceahlăul (5-1).

MAFTEI S-A ÎNJURAT CU FANII!
În ultima jumătate de oră, suporterii i-au luat la ţintă pe elevii lui Rada, în special pe Maftei şi pe Buga: “Sîntem mereu alături de voi, voi vă bateţi joc de noi!”. Pe final, Maftei n-a mai rezistat şi s-a înjurat cu cei din tribună!

“VREM ANTRENOR ŞI ÎNTĂRIRI”
Dani Coman s-a declarat dezamăgit: “Din pă cate, n-a mai existat motivaţie. Ne-am dorit foarte mult calificarea în Liga Campionilor, însă a mai trecut un an degeaba peste noi. Dacă în alte rînduri nu eram lăsaţi, acum n-am putut noi! Sper ca în vară să se aducă jucătorii de care avem nevoie! Iar problema antrenorului trebuie lămurită cît mai repede”. La rîndul său, Marian Rada a spus: “Mai mulţi fotbalişti m-au dezamăgit. La finalul campionatului vor fi schimbări majore la nivelul lotului”.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (50)
 •  04 Mai 2008, 04:53

ce va tot batetzi capu ...HAI UTA!? :))))))))))

 •  03 Mai 2008, 20:55

rada chiar crede ce spune?el nu a realizat ca este acolo doar asa ca nu aveau pe cine pune pe banca cu titlul de antrenor?ce naiba vorbeste el de ce se va intimpla la sfirsitul sezonului?doar nu este bolnav sa creda ca el se va face parte din conducerea tehnica a lui rapid in sezonul viitor! mare panarama si asta...hai farul!

 •  03 Mai 2008, 14:21

aveti dreptate voi sunteti campioni morali.dar la coada clasamentului

Vezi toate comentariile (50)
Comentează