FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce au cedat nervos Negoiță și Andone » Ce decizii defavorabile invocă dinamoviștii în ultimele 5 partide

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 23:16

Ioan Andone și Ionuț Negoiță au acuzat dur arbitrajele după eșecul de la Botoșani (1-2).

GSP.ro a strâns principalele faze acuzate de Dinamo în ultimele 5 partide: 

1. ASA Tg. Mureș - Dinamo 2-1 (Etapa 7)

La această partidă, "câinii" au acuzat că George Găman nu le-a acordat un penalty la Gnohere în minutul 51 și au fost nemulțumiți că li s-a anulat un gol înainte cu un minut înainte de finalul partidei. Arbitrul a primit nota 5 în Gazetă. 

2. Dinamo - Poli Iași 3-1 (Etapa 8)

În minutul 7, la scorul de 0-0, Nemec a trimis cu capul o minge la Marici, însă acesta din urmă a căzut după ce a fost lovit în picior, în careu, de Țigănașu. Dinamoviștii au cerut penalty la această fază. Radu Petrescu a fost notat cu 6 în caseta tehnică din GSP. 

3. Viitorul - Dinamo 1-1 (Etapa 9)

Ioan Andone s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Cătălin Popa, care le-a acordat mai multe cartonașe galbene dinamoviștilor. "Centralul" C. Popa a luat 7 în GSP. 

4. Dinamo - Concordia 0-1 (Etapa 10)

Vali Lazăr a marcat un gol în înfrângerea cu moldovenii, în minutul 86, dar arbitrul Alexandru Tudor a fluierat fault în atac după un duel cu Patrice Feussi. Arbitrul a fost notat cu 5. 

5. FC Botoșani - Dinamo 2-1 (Etapa 11)

Arbitrul Lucian Rusandu a arătat punctul cu var în minutul 71, la scorul de 1-1, la un duel între Palici și Elek, iar Vașvari a stabilit scorul final, 2-1. Contactat de reporterii Gazetei, un specialist în arbitraj a declarat că Dinamo a fost dezavantajată, Rusandu luând o decizie greșită dictând lovitură de pedeapsă pentru Botoșani.
Arbitrul a primit nota 3 în Gazetă! 

Citește și: Andone, scandalizat după înfrângerea cu Botoșani: "Nu ne mai prezentăm! Nu se poate așa ceva!"

Citește și: Negoiță amenință: "Ne gândim să ne retragem din campionat, astea nu sunt coincidențe. Arbitrul de la Botoșani a venit croit, aici e vorba de golănii!"

Citește și: Cum a scăpat Dinamo de al doilea jucător eliminat la Botoșani

Citește și: Specialiști în arbitraj dau un verdict crunt: viciere de rezultat la Botoșani - Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
sibelius
sibelius  •  02 Octombrie 2016, 10:02
Postat de red77 pe 02 Octombrie 2016, 09:29

un comentariu mai penibil nici ca se putea ! numai prostii o dau inainte ca daca noi dam 10 goluri anuleaza arbitrul 9 si batem cu 1-0. echipa nu joaca deloc bine asta e clar dar de aici pana la faptul ca meci de meci arbitrii nu dau 11 m pentru dinamo la faulturi care se vad din avion , inventeaza altele pentru adversari sau fundasii lui dinamo iau galbene pana in minutul 20 la niste faulturi banale( meciul cu viitorul) . sa nu-l mai punem pe brad pitt tudor stelistul . asta a scos-o si din poarta ca daca-i ordin ce sa-i faci?

Brad Pitt-Tudor nu e ala care a fluierat pro-Dinamo in meciul cu Steaua?

982752305135194
Alina Stoian  •  02 Octombrie 2016, 09:40

FARA BORCEA LA BUTOANE SI PASKANI ESTI UN NIMENI TERMINATULE ; CE VINA ARE NEGOITA DACA NEMERNICU A STRICAT TOT CE A CONSTRUIT REDNIC ; VINA LUI NEGOITA ESTE CA NU LA TINUT PE REDNIC DAR LUCRATURA FALCOSULUI A FOST TEZA DE DOCTORAT ! PLEACA *** PANA NU RETROGRADAM TU SCRII CEA MAI NEAGRA ISTORIE A LUI DINAMO ; RUSINE FALCOSULE !!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.best.judge
the.best.judge  •  02 Octombrie 2016, 09:34

Dezinformari

Vezi toate comentariile (59)
Comentează