FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

5 jucători sunt OUT de la Dinamo! » De ce depinde plecarea celui de-al 6-lea

Hakim Abdallah are șanse mari să plece de la Dinamo/ foto Imago Images
Hakim Abdallah are șanse mari să plece de la Dinamo/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 15:39 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 17:09

Dinamo va renunțat la minimum 5 jucători în această pauză de iarnă. Pe listă sunt cei care au jucat foarte puțin sau care au avut evoluții modeste, precum Ricardo Grigore sau Cătălin Țîră.

Din informațiile GSP, pe lista plecărilor de la Dinamo s-ar număra: Filip Dujmovic, Iulian Roșu, Cătălin Țîră, Ricardo Grigore și Ionuț Borcea. Hakim Abdallah e și el pe listă, doar că plecarea lui e condiționată de transferul unui atacant mai bun.

„Am fost șocat când am văzut lista de achiziții” » Detalii din staff-ul lui Dinamo: „7-8 jucători pleacă”
DINAMO
„Am fost șocat când am văzut lista de achiziții” » Detalii din staff-ul lui Dinamo: „7-8 jucători pleacă”

La cine renunță Dinamo. Cifrele din acest sezon

Filip Dujmovic » Portarul de 24 de ani nu a jucat deloc în Superliga în acest sezon, are o partidă în Cupa României. El a semnat în august 2022 cu echipa bucureșteană. 200.000 de euro e cota lui pe Transfermarkt.

Iulian Roșu » Mijlocașul central de 29 de ani a prins doar 7 meciuri în Liga 1, fără să aibă vreo realizare. În Cupă a jucat în toate cele 3 meciuri din grupă. Cota lui pe Transfermarkt e de 150.000 de euro.

Cătălin Țîră » Atacantul de 29 de ani a prins 9 meciuri în Superliga, fără gol și assist. Are o apariție și în grupele Cupei României Betano. E cotat la 100.000 de euro pe Transfermarkt.

Ricardo Grigore » Stoperul de 24 de ani are 5 meciuri în Liga 1 în actuala stagiune. Are 3 meciuri și în Cupă, competiție în care a marcat un gol. A fost titular cu Sepsi, scor 1-2, la debutul lui Kopic, însă croatul s-a convins de el după 73 de minute și de atunci nu a mai apărut pe teren în tricoul alb-roșu. 250.000 de euro e cota lui pe Transfermarkt.

Ionuț Borcea » Mijlocașul ofensiv de 21 de ani nu a existat, practic, în acest sezon. Are 82 de minute în 3 meciuri de Liga 1 și o repriză în Cupă. Nu a dat gol sau assist. E cotat la 100.000 de euro pe Transfermarkt.com.

Abdallah pleacă în condiții speciale

Dinamo se va despărți de Abdallah doar dacă va găsi un alt atacant în loc. „Câinii” îl au deja pe Gregorio acolo, însă Kopic mai are nevoie de un „vârf” lângă portughez. 

Hakim are 19 meciuri în Superliga, însă nu a impresionat nici sub comanda lui Burcă, nici a lui Kopic. Are două goluri în campionat, zero în 3 meciuri din Cupa României.

250.000 de euroe cota lui Abdallah, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Gregorio, atacantul lui Dinamo: „Nu suntem morți!”

Citește și:

Motto-ul jucătorilor lui Dinamo: „Nu suntem morți!”. Obiective clare pentru 2024
DINAMO
Motto-ul jucătorilor lui Dinamo: „Nu suntem morți!”. Obiective clare pentru 2024
Nicolescu anunță primele transferuri la Dinamo: „Suntem aproape să semnăm cu doi jucători”
DINAMO
Nicolescu anunță primele transferuri la Dinamo: „Suntem aproape să semnăm cu doi jucători”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
grassu_46
grassu_46  •  24 Decembrie 2023, 09:52

se vede clar ca cine face transferuri nu stie,pai Abdallah e cel mai bun atacant si vrei sa l dai afara ,pai Ghezali e de prima liga ,la DINAMO trebuie schimbat tot axul central incepand cu fundasi si mijlocasi. chiar daca Gregorio a dat cateva goluri tot nu e de prima liga,cu POLTIC ,ABDALLAH SI POATE ROTARIU VOM AVEA ALTA FATA in atac,problema mare la fundasi centrali fac greseli prea mari pentru prima liga,iar mijlocasi sunt ineficienti nu pot da o pasa buna pentru atacantisi nu pot lega mai mult de trei pase si in multe situati au gresit si au pus pe contra atac adversari si am luat gol.Ramane de vazut cine va veni si cine va pleca,poate cineva il va sfatui pe Nicolescu sa ia decizi bune la DINAMO

creeperno534
creeperno534  •  23 Decembrie 2023, 22:38

Foarte bine!

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Decembrie 2023, 20:53

"din informațiile gsp"..adică preluate de la radio Dinamo 1948..?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează