FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV. GSP.RO

5 jucători sunt out! Steaua are mari probleme de lot înainte de meciul cu Pandurii » Cum va arăta formația roș-albastră

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 12:01

Steaua, locul 2, și Pandurii, locul 3, se vor duela duminică, într-un meci extrem de important. Formația roș-albastră are nevoie de victorie pentru a mai spera la titlu, fiind la șase puncte în spatele Astrei, dar are probleme de lot.

Pentru meciul de mâine, antrenorul Laurențiu Reghecampf nu se putea baza pe șase jucători importanți. Marica, Chipciu, Kharja și Muniru sunt accidentați, iar Bourceanu este suspendat.

"Ne vom concentra pe meciul de mâine. Pentru noi este extrem de important să câștigăm toate cele trei puncte. Avem ceva probleme de lot: Khaja este accidentat, Chipciu își va reveni săptămâna viitoare și nu putem conta nici pe Marica. În plus, Bourceanu este suspendat. Vom căuta soluții. Avem un lot numeros și cei care vor intra pe teren vor trebui să câștige meciul"
Laurențiu Reghecampf

Pe lângă acești jucători, Steaua nu îl va avea pe bancă pe Reghecampf, care este suspendat după incidentul cu Cristi Balaj de la meciul cu Dinamo.

Echipa probabilă: Niță - Enache, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Filip - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Bawab

Meciul Steaua - Pandurii se va juca duminică, 1 mai, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
danut1971
danut1971  •  01 Mai 2016, 10:52

va castiga fcsb-ul oricum noul episod din blatul marele reghe si marele edy! marele edy va baga echipa a doua si vor fi niste pandurasi vor face numai figuratie pe teren! rusineeeeeeeeee

adyy25
adyy25  •  30 Aprilie 2016, 16:54

iarasi trebuie sa va aratati frustrarea, inferioritatea. va macina, zi de zi, stiu. na ca si anul asta v-a facut steaua, depasindu-va. daca sunteti rapidisti, nici nu e cazul sa ne comparam ca suntem din alte ligi(la propriu). a, daca cumva sunteti astrali, ok, imi scot palaria in fata voastra:). in rest, ciocul mic si aratati-va frustrarea, atacandu-i pe cei mai buni ca voi. macar de asta sa fiti fericiti, ca puteti striga. ca va puteti striga frustrarea, ciuda, ura. :))) sarbatori fericite....

nebraska
nebraska  •  30 Aprilie 2016, 15:53
Postat de dan2010 pe 30 Aprilie 2016, 14:58

Pe voi nu va pune nimeni la punct? sa folositi numele real FCSB? nu Steaua....

Si copiii stiu ca Steaua e la Mapn:))))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează