FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAȘI 1-1

5 lucruri care nu s-au văzut la TV după egalul Stelei » Criză de nervi a lui Reghe + Tade, omul tribunei

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2016 02:07

Steaua a remiza la Pitești în ultima etapă din sezonul regulat, 1-1 cu CSMS Iași, după golurile lui Stanciu, respectiv Golubovici.

Roș-albaștrii merg mai departe în play-off și îi lasă pe moldoveni să se lupte în meciurile din play-out. Pe lângă lucrurile văzute în fața televizorului s-au întâmplat multe altele care n-au fost surprinse de camerele de luat vederi.

GSP.ro prezintă 5 lucruri care nu s-au văzut din fața televizorului:

Criza de nervi a lui Reghecampf

La jumătatea primei reprize, un jucător al ieșenilor se afla la pământ, iar mingea era în posesia Stelei la piciorul lui Toșca. Fundașul Stelei a urcat la mijlocul terenului și apoi a trimis mingea afară. Instantaneu Reghecampf a avut o criză de nervi și a lovit pista de atletism cu sticla pe care o ținea în mână, manifestându-și nemulțumirea pentru decizia elevului său.

Tade aclamat

Gregory Tade a fost rechemat la prima echipă după înfrângerea din etapa trecută, 1-3 cu FC Voluntari. Cu CSMS Iași a fost doar rezervă, însă o mare parte a suporterilor aflați pe stadionul Nicolae Dobrin au cerut ca acesta să fie introdus pe parcursul meciului. Mai mult, în momentul în care jucătorii Stelei au ieșit la încălzire, Tade a fost aclamat de suporteri, iar atacantul le-a răspuns aplaudându-i.

Prunea fluierat

La interviurile dinaintea meciului, Florin Prunea, președintele ieșenilor, a fost ținta principală a suporterilor. Oficialul moldovenilor a fost fluierat și înjurat de toți cei peste 4800 de oameni aflați în tribune. Spiritele s-au calmat abia după ce Prunea a luat loc pe banca de rezerve și n-a mai fost în vizorul suporterilor.

Tamaș, distracție cu copiii de mingi

Fundașul a fost doar rezervă în meciul cu CSMS, dar n-a ezitat să iasă în evidență, de această dată într-un mod pozitiv. La revenirea echipelor de la cabine după pauză, copiii de mingi i-au cerut lui Tamaș să facă o poză cu el. Fotbalistul i-a refuzat elegant și drept răsplată i-a dat unuia dintre copii o căciulă. După câteva secunde, din cauza frigului pătrunzător, fundașul s-a îndreptat către respectivul copil de mingi, i-a cerut căciula și i-a dat o pereche de mănuși, mângâindu-l părintește pe creștetul capului.

Balaj a rămas fără spray

Cu 5 minute înaintea finalului de meci, arbitrul Cristi Balaj a rămas fără spumă în spray-ul cu care marchează locul execuției unei lovituri libere și poziția zidului. Centralul a profitat de faptul că Toșca se retrăgea în jumătatea proprie și i-a dat acestuia spray-ul pentru a-l duce la marginea terenului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
960317577335949
Andrei Dorin  •  28 Februarie 2016, 15:26

Reghe - vinovat , la fel ca şi Rădoi , pentru menținerea lui Chipciu in teren . Jucator incapabil de o preluare , de o pasă, de un dribling, de un şut . Sare mingea din el ca din bară ! Să-şi ia bilet la meciurile Stelei

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  28 Februarie 2016, 14:55

Tamas... "poza ioc ca doar eu sunt vedeta. Ia caciula. Da-mi caciula. Ia manusi. " ce ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  28 Februarie 2016, 13:52

clona e deja fluierat peste tot ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează