FOTBAL  »  Superliga  »  COMENTARIU, VASLUI - STEAUA 1-0

5 minute de gîndire, domnule Becali!

Articol de - Publicat miercuri, 30 iulie 2008 00:00

Da, domnule Becali! Steaua a fost învinsă de Vaslui în primul meci al roş-albaştrilor în acest sezon. Echipa pe care o aşteptaţi să o vedeţi pentru a treia oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor s-a împiedicat urît la Vaslui. Să nu ziceţi că aţi fost furaţi sau că terenul a fost de vină! Jucătorii au jucat, dar nu au jucat fotbal. Nu au reuşit să bage mingea-n poartă, lucrul cel mai important într-un meci de fotbal.

Vă mai aduceţi aminte de următoarea declaraţie: "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!"? Nu aţi spus cînd! Dar sînt curios să văd dacă aveţi onoarea, demnitatea şi curajul să o faceţi. Sînteţi unul dintre cei mai credincioşi oameni din România, unul dintre oamenii cu credibilitate!

Nu mai puteţi spune că aţi glumit, pentru că veţi deveni o persoană în care nimeni nu va mai avea încredere. Steaua a pierdut, are 0 puncte şi vine meciul cu Braşovul. Cînd ieşiţi din fotbal? 5 minute, ca în cazul preşedintelui Băsescu, sînt de ajuns? Aştept un răspuns. 100% unul negativ!

Citește și:
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Ce au remarcat nemții la noile Dacia: „De la «căruța Carpaților», la...”
Noutati auto
Ce au remarcat nemții la noile Dacia: „De la «căruța Carpaților», la...”
De necrezut unde ar putea ajunge Murgia, la un an de când Dinamo, Rapid și FCSB se băteau pe el!
Liga 2
De necrezut unde ar putea ajunge Murgia, la un an de când Dinamo, Rapid și FCSB se băteau pe el!
Retailer român, falimentat de tarifele și războiul lui Trump
Profit.ro
Retailer român, falimentat de tarifele și războiul lui Trump
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Comentarii (124)
 •  04 August 2008, 15:46

alo, nea cratitoiu, cu aberatiile astea te dai mare ziarist??? esti jenibil!!!!

•  04 August 2008, 11:56

ai zis credibilitate ? de unde ? pai asta minte si cand doarme ! tot are senzatia ca "ii face" pe toti si voi ii tineti isonul ! orice declaratie a lui jiji e subiect de distractie si atat, cat sa va faceti voi tirajul pe spatele prostilor !

•  31 Iulie 2008, 11:36

Stimati jurnalisti, incetati sa speculati si sa intoarceti pe toate partile orice declaratie a oricui. Incetati sa mai atatati pe unul contra altuia, ca doar asta faceti. Cat despre caracterizarea lui Gigi Becali, chiar credeti in ceea ce spuneti? De cand e Gigi Becali om credibil sau de incredere? In alta ordine de idei, sunt curios de ce nu am vazut nici un articol legat de penalty-ul neacordat Stelei la tinerea de tricou a lui Dayro Moreno in careul Vasluiului. Reluari au existat o gram

Vezi toate comentariile (124)
Comentează