FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

8 lucruri lămurite de Rednic » Transferuri, cearta Negoiţă - Dinu Gheorghe și un mesaj pentru Rădoi

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2015 19:12

Dinamoviştii se pregătesc cu drag şi spor la Tărlungeni, chiar dacă Mircea Rednic are la dispoziţie jucători abia cît să încropească un prim "11" pentru Liga 1.

Singura problemă este la Nedelcearu, care se antrenează separat pentru a nu risca o recidivă a accidentării pe care o are.

Tehnicianul dinamovist i-a felicitat azi pe jucători pentru felul în care s-au pregătit şi a vorbit despre mai multe subiecte în această după-amiază. Iată-le pe cele mai interesante:

...despre transferuri: "O să facem, dar e bine să avem răbdare. Nu vrem să facem greşeli. Sîntem în discuţii avansate , dar respectivii se lasă mai greu convinşi. Pînă plecăm în Italia joi, vor mai veni jucători: unul sau doi portari, un fundaş central, un mijlocaş şi unul sau doi atacanţi"

...despre cei trei rămaşi la Bucureşti (Lazăr, Cristescu şi Nicolae Grigore): "În Italia nu vor merge sigur. Vom vedea care va fi situaţia lor"

...despre cearta dintre Dinu Gheorghe şi Negoiţă: "Nu sînt contradicţii, sînt doar discuţii pozitive. Domnul Negoiţă a respectat tot ce a promis, nu ştiu de vreo ceartă. Poate cel mult una  constructivă. Eu n-am participat la discuţiile dintre ei, poate o fi fost una despre transferuri"

...despre viitorul sezon: "Le-am zis că, deşi sîntem în insolvenţă, un campionat sau o Cupă luată rămîn în vitrina clubului. La titlu se vor bate Steaua, ASA, Craiova, Astra. Dinamo se subînţelege, am tot zis că ne vom bate şi noi"

...despre sistemul competiţional: "Va fi mai bine cu play-off şi play-out. Va fi un campionat mai curat"

...despre Mirel Rădoi: "El are experienţă ca jucător. Sper să-i meargă bine ca antrenor. Înţelege fotbalul, pune suflet, gîndeşte, îi doresc mult succes"

...despre tinerii de la echipă: "Îşi merită locul, i-am felicitat pentru cum s-au pregătit. Majoritatea celor selectaţi reprezintă «spuma» de la juniori"

...despre Răduţ: "Îl apreciez mult, l-am vrut şi în Belgia. Îmi place de el, dar să vedem care e situaţia lui. Mai are un an de contract. Cred că Pandurii şi l-ar dori pe Bilinski, dar vedem ce va fi mai departe" (Mai multe despre subiect AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
964044180301850
Chertic Bogdan  •  16 Iunie 2015, 10:26
Postat de Cristi Palasan pe 16 Iunie 2015, 09:05

Dupa terminarea celor 26 de etape,primele 7 echipe intra in play off si se alcatuieste un clasament cu rezultatele inregistrate intre cele 7,nicidecum sa se injumatateasca punctajul.

primele 6 in play off si 8 in play out

1014459551927832
Cristi Palasan  •  16 Iunie 2015, 09:05
Postat de vladimir1312 pe 15 Iunie 2015, 23:51

***

Dupa terminarea celor 26 de etape,primele 7 echipe intra in play off si se alcatuieste un clasament cu rezultatele inregistrate intre cele 7,nicidecum sa se injumatateasca punctajul.

vladimir1312
vladimir1312  •  15 Iunie 2015, 23:51
Postat de randoom_._ pe 15 Iunie 2015, 23:45

tu nici macar nu stii sistemul si vorbesti de asta. in primul rand,echipele aflate in insolventa nu au ce cauta in playoff. asta este clar. locurile 7 si 8 nu stau mai linistite. dupa 26 de etape se injumatatesc punctele si se intra in playoff cu jumatate de puncte. mai pe romaneste,Steaua nu are de ce sa se omoare cu firea in primele 26 de etape atata timp cat termina in primele 6. in playoff,conteaza ce face. poate sa aiba astra 10 puncte avans fatza de Steaua dupa 26 de etape. se ajunge la 5 puncte distanta in playoff si daca in meciurile directe castiga Steaua,in playoff,Steaua este pe primul loc. singura intrebare este,ce se intampla cu echipele care au un numar impar de puncte? o echipa are 41 de puncte si alta 40 de puncte,iar in playoff intra ambele cu 20 de puncte? nu ar fi corect. dar nici nu poti sa ii dai 21 de puncte echipei ce a facut 41 de puncte,pentru ca atunci i-ai da cu o jumatate de punct mai mult.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close