FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA (DUMINICĂ, 21:00, GSP.RO, DIGI1, LOOKTV)

8 schimbări pentru Derby » Flavius Stoican modifică aproape toată echipa pentru meciul cu Steaua

Niculae, 33 de ani, e cel mai experimentat dinamovist și principala speranță a atacului roș-alb
Niculae, 33 de ani, e cel mai experimentat dinamovist și principala speranță a atacului roș-alb

Articol de , - Publicat vineri, 01 mai 2015 00:00

Stoican vrea să modifice aproape toată echipa care a pierdut la Tîrgu Jiu, în speranţa unei victorii cu marea rivală, care ar putea salva sezonul, cel puţin în faţa suporterilor.

Singurul obiectiv rămas pentru Dinamo în acest sezon este unul de moral, acela de a bate Steaua duminică seara. Flavius Stoican se gîndeşte că o eventuală victorie l-ar putea ajuta să facă pace cu fanii, care îi cer demisia la fiecare partidă. Astfel, în meciul pierdut cu Pandurii, 2-3, tehnicianul "cîinilor" a menajat cinci titulari.

La un "galben" de suspendare, Steliano Filip nu a jucat deloc la Tîrgu Jiu, iar Bilinski a prins pe gazon doar 32 de minute pe final. Pe lîngă aceștia, Elhamed, Boubacar şi Bunoza au fost menajați, deși toți erau recuperaţi după accidentări mai vechi.

Stoican a hotărît să joace fără ei, chiar cu riscul înfrîngerii, pentru a nu risca o recidivă şi implicit o absenţă în Derby de România.

Duminică, apărarea va fi formată din Bărboianu, revenit după suspendare, Bunoza îl va înlocui pe Nedelcearu pentru a face cuplu în centru cu Andrei Marc, iar pe flancul stîng va reintra Filip.

La mijloc vor dispărea Nicolae Grigore, eliminat cu Pandurii, şi Cristescu, care a avut o evoluţie dezamăgitoare. În locul lor vor fi titularizați Elhamed şi Boubacar.

În spatele vîrfului, Stoican va miza cu siguranţă pe Alexe şi Niculae, care au avut prestații apreciate cu gorjenii. Problema antrenorului este pe cine va miza în flancul drept, unde Matei a avut cu Pandurii o nouă evoluţie dezamăgitoare. Cel mai probabil, se va apela la Dorin Rotariu.

Echipa de la Tîrgu Jiu

Naumovski - Fai, A. Marc, Nedelcearu, S. Rodrigues - M. Cristescu, N. Grigore - C. Matei, Alexe, Grozav - M. Niculae

Echipa probabilă cu Steaua

Tr. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, St. Filip - Elhamed, Boubacar - D. Rotariu, M. Niculae, Alexe - Bilinski

3 goluria marcat Niculae în 15 partide cu Steaua: 2 în tricoul lui Dinamo și unul pe cînd juca la Vaslui

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
zecs93
zecs93  •  01 Mai 2015, 21:28

Iara barboianu ??? nu vati saturat de 1 autogol ???

florin071
florin071  •  01 Mai 2015, 14:56
Postat de raszzvan pe 01 Mai 2015, 14:46

de fapt,echipa de care ziceam eu era cea zisa de jony1973:Marc - Barboianu, Bunoza, Marc, Filip - Boubacar, Elhamed - Gavrila, Rotariu, Lazar - Alexe dar nu stiu de ce nu a mers sa ii raspund la comentariu..

si in tur stoican a menajat cativa jucatori si dupa meci nu stia cum il chema cu buletinul in mana

raszzvan
raszzvan  •  01 Mai 2015, 14:46
Postat de raszzvan pe 01 Mai 2015, 14:43

la echipa asta ma gandeam si eu,dar sa vedem ce va face "cap-de -ciment" stoican... daca nici acum nu ii batem,cand cei de la steaua nu stiu cum ii cheama nici cu buletinele in mana,suntem prostii prostilor.. mai ales ca jucam fara nici un fel de presiune,ce mi-e locul 8 ce mi-e 10,tot un sezon ratat e, pe cand steaua,daca nu bate dinamo si tg mures bate la viitorul,titlul incepe sa se indeparteze..

de fapt,echipa de care ziceam eu era cea zisa de jony1973:Marc - Barboianu, Bunoza, Marc, Filip - Boubacar, Elhamed - Gavrila, Rotariu, Lazar - Alexe dar nu stiu de ce nu a mers sa ii raspund la comentariu..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează