FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A cedat nervos » Chipciu a avut o ieșire necontrolată la adresa unui coechipier. Suporterii l-au înjurat și la Pitești

Chipciu nu a avut o prestație bună nici cu Iașiul
Chipciu nu a avut o prestație bună nici cu Iașiul

Articol de - Publicat luni, 29 februarie 2016 00:00

Alexandru Chipciu a fost cel mai înjurat în meciul cu Iași și-a avut o ieșire necontrolată la adresa lui Alin Toșca.

Din momentul în care a ieșit pe gazon la încălzire, Alexandru Chipciu a fost luat în colimator de fanii campioanei de la Pitești și apostrofat! Același lucru s-a întâmplat și-n timpul partidei, de fiecare dată când mijlocașul greșea câte o pasă sau nu reușea să-și fructifice ocaziile avute.

Chiar și-n momentul în care Stanciu a fost schimbat cu Gebhart în minutul 79. O mare parte din cei prezenți la tribuna I a stadionului "Nicolae Dobrin" au început să țipe la Reghecampf: "Băi Reghe, ești nebun?! Scoate-l, bă, pe pușcăria aia de Chipciu!".

Vocabular de ultras

Un alt moment tensionat al jocului s-a întâmplat în repriza secundă, atunci când Chipciu a început să-l înjure și să scuipe în direcția lui Toșca. Motivul? Unul dintre jucătorii ieșeni era căzut la pământ, iar Reghe și cei din staff i-au cerut lui Chipciu să continue atacul și să nu dea mingea în afara terenului.

Mijlocașul s-a oprit la maginea tușei, dezorientat și nu știa ce să facă. Toșca a venit din spate, i-a luat mingea de la picior și-a pornit de unul singur o fază de atac.

Imediat după acest moment, Chipciu a început să urle, să gesticuleze nervos și să scuipe în direcția lui Toșca! Jucătorul și-a tras de nervi tricoul, a continuat apostrofările către colegul său, în timp ce spectatorii fluierau gesturile făcute de Chipciu.

"Suporterii ne-au înjurat de la încălzire, nu e normal, nu merităm asta"
Nicușor Stanciu, mijlocaș Steaua

3este nota pe care Chipciu a primit-o din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mică a meciului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (19)
485809194904413
Costel Tudor  •  29 Februarie 2016, 14:24

Acest *** ( chipciu) , lipsit de cei șapte ani de acasa ,este de o impertinenta si o obrăznicie fără limite . FRF si Liga1 trebuie sa ia urgent măsuri împotriva *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  29 Februarie 2016, 12:58
Postat de Somcutean Marius pe 29 Februarie 2016, 11:58

Zizu am o întrebare ,cu ce echipa ti de are un conducator asa de corect si poti sa faci afirmații de alți conducători ?toti se scaldă in aceeași oala si niciunul nu e cu nimic mai presus

chiar conteaza?am sustinut eu a unii ar fi mai buni sau altii mai rai? am spus cu totul altceva..

1261319573883853
Somcutean Marius  •  29 Februarie 2016, 11:58

Zizu am o întrebare ,cu ce echipa ti de are un conducator asa de corect si poti sa faci afirmații de alți conducători ?toti se scaldă in aceeași oala si niciunul nu e cu nimic mai presus

Vezi toate comentariile (19)
Comentează