FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE APEL

A comis-o la Curtea de Apel » Cum s-a prezentat Ioan Becali în sala de judecată

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 09:41

Ieri a avut loc, la Curtea de Apel Bucureşti, al 5-lea termen în dosarul în care Ioan și Victor Becali, dar şi Cristi Borcea sunt inculpaţi pentru că ar fi mituit-o cu 220.000 de euro pe judecătoarea Gianina Teodorovici, cea care i-a achitat în primă instanţă pe toţi cei 8 suspecţi din Dosarul Transferurilor, în 2012.

Cum ultimii doi, încă în închisoare, au cerut să fie judecaţi în lipsă, a venit doar Ioan Becali. Acesta a fost luat prin surprindere de preşedintele de judecată, care i-a cerut buletinul.

Fostul impresar s-a scuzat: "Îmi pare rău, nu îl am, avocatul nu mi-a spus că voi avea nevoie de el".

A fost lăsat în sală pe baza notorietăţii sale, iar următorul termen a fost fixat pentru 6 octombrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1045286738821635
Dani Corban  •  23 Septembrie 2016, 13:09

Dar Victor? Victor Becali ce mai face? Eu zic să filmaţi o emisiune cu toţi trei, când se reîntregeşte neamul: Gheorghe, Giovanni si VIctor. Afară, la închisoare, unde se reîntregeşte mai repede. Faceţi o emisiune cu toţi trei si o daţi pe Gsp TV. S-a închis Gsp TV? Redeschideţi. Pentru emisiunea asta, orice. O să fie un fel de The Three Stooges.

gintonic
gintonic  •  23 Septembrie 2016, 12:41

total de acord cu jack !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Septembrie 2016, 11:37

Zau ca ne ajunge un Becali, cu care ne bombardati de ani de zile... Scutiti-ne de caricatura mafiota Giovann, personaj slinos si profund nocivi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează